Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Переваги оренди віртуального сервера

Автор: Светлана Егорова, 11.01.2022, 10:10:08 Переваги оренди віртуального сервера
Реалізація будь-якого інтернет - проєкту вимагає не тільки бажання та натхнення, але й місця та ресурсів, де це бажання можна буде реалізувати. Для розміщення свого сайту, інтернет-магазину, поштового сервера чи спеціалізованої програми ви можете скористатися хостингом. Проте якщо його ресурсів не вистачатиме, тоді вже варто подбати і про VPS (virtual private server), який являє собою майданчик, який дає можливість посилити ефективність та ресурсоспроможність хостингу.

Таким чином, якщо ви звернули увагу на часту недоступність вашого сайту або ж його повільне завантаження, варто подбати про збільшення продуктивності системи. Тут в пригоді вам і стане оренда VPS серверу, що допоможе вам вирішити багато завдань.

 

оренда VPS серверу

 

оренда VPS серверу

 

Оренда віртуального сервера в Києві на сайті https://deltahost.ua/vps.html пропонуються на найвигідніших умовах. Ви можете ознайомитися з умовами співпраці та вибрати оптимальний для своїх потреб тариф. При оренді VDS серверу орендарю надаються права адміністрування. При цьому за справність системи та фізичних носіїв відповідатиме власник обладнання.

Оренда VDS сервера доцільна в багатьох випадках, адже з її допомогою можна налаштувати систему документообігу та програм бухгалтерського обліку, зберігання всіх необхідних даних, налаштувати телефонію та забезпечувати виконання цілої низки інших завдань. Також ви матимете можливість убезпечити ваші проєкти від стороннього доступу, оскільки тільки ви матимете доступ до вашої інформації з іншого серверу.
 
В чому полягає принцип роботи VPS сервера? Один виділений сервер містить кілька віртуальних, які ізольовані між собою, а також відрізняються за своїми технічними параметрами. Вони залежать від умов обраного вами тарифу. Тариф ви можете обирати самостійно, спираючись на власні потреби та прогнозовані показники, які ви очікуєте від реалізації свого проєкта. Віртуальні сервери діють незалежно один від одного, оскільки кожному виділяється власна IP-адреса.

Критерії вибору віртуального сервера в Україні для оренди

При оренді віртуального серверу велике значення має правильний вибір та розрахунок певних критеріїв, від яких залежатиме продуктивність та потужність системи: 
  • тип операційної системи;
  • потужність процесора;
  • об'єм дискового простору;
  • швидкість завантаження даних та робота серверу;
  • місце розташування дата-центру;
  • рівень захищеності даних;
  • якість технічної підтримки.

Підбирати тариф потрібно орієнтуючись в першу чергу на поставлені цілі та бажаний кінцевий результат. Можливий ще варіант, коли можна почати з дешевшого тарифу, при потребі нарощуючи його потужність. Хоча якщо проєкт відрізняється складністю, то варто все ж одразу подумати про тариф дорожчий, ресурсів якого гарантовано вистачить на повноцінний розвиток вашого сайту. Досить важливим фактором впливу на вибір тарифу є наявність додаткових послуг та функцій, що дозволить використовувати всі можливості по максимуму.

Оренда віртуального сервера в Україні від компанії «Дельтахост»

Орендувати віртуальний сервер в Києві на вигідних умовах пропонує компанія «Дельтахост», сервери якої мають високу продуктивність, а оперативна служба технічної підтримки допоможе швидко розв'язувати будь-які питання в будь-який час. Оренда VDS сервера надається на вигідних умовах. Вона є зручною як для новачків, так і для професіоналів. Сервери компанії знаходяться у великих дата-центрах США, Нідерландів та України, проте якщо ваш проєкт не має ніяких обмежень, то краще все ж обирати той, який знаходиться найближче до вас. Тоді швидкість завантаження даних буде найвищою.

Компанія при потребі надає користувачу кілька IP-адрес, що є суттєвою перевагою перед пропозиціями інших компаній. У вас є можливість використовувати нестандартні налаштування програмного забезпечення. При зверненні в компанію «Дельтахост» привітні спеціалісти детально розкажуть вам про умови співпраці, допоможуть підібрати найбільш підходящий для ваших потреб тариф.
Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 11.01.2022 | Переглядів: 1068 | Хостинг, интернет, сервер

Читайте також на цю тему: