Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Город » Admin » 2009 » Август » 4
Admin Элитные десанты погуляли в Житомире. ФОТО

Admin


Оценка: 4.0/5 Голосов: 3

Элитные десанты погуляли в Житомире. ФОТО

04.08.2009, 11:05:25 10198 4.0 0

Вживу побачити справжню міць українського десанту змогли житомиряни та мешканці міста в неділю, 2 серпня. Саме в цей день на аеропорту „Смоковка” військові гучно святкували День аеромобільних військ України. А всі пристуні могли побачити військову техніку швидкого реагування, показові виступи клубу "Авіатик" дитячого колективу карате - до "Джите" та спостерігати за фестивалем патріотичної пісні, пише Сергій Роздум, газета "20 хвилин".

Свято відкрили парашутисти. Потім перед присутніми з вітальними словами виступили почесні гості. Кращим були вручені різні нагороди та цінні подарунки. А далі свої бойові навички продемонстрували військовослужбовці 95-ої окремої аеромобільної бригади, яка вважається однією з кращих в Україні. Її бійці вели показові бої з використанням холодної зброї, автоматів та різних підручних засобів, розбивали голими руками палаючу цеглу, шифер, а головами – пляшки з водою, забивали руками цвяхи в дерев’яні дошки та їли живих жаб.

Але родзинкою свята став показовий бій десантників із наркоторговцями із застосуванням бронетехніки та вертольоту. Все майже як насправді – і швидкий наступ, постріли з автоматів, кулеметів і гармат і прикриття з повітря.

Від вибухів тремтіла земля і в повітря здіймались хмари чорного пилу. Майже, бо вже за декілька секунд ворога було захоплено і глядачи кинулись на поле фотографуватись із „заморськими” терористами і оглядати ще не охолонувши після бою техніку, а солдати – збирати гільзи і інші „німі свідки” нещодавнього бою.

Організаторами свята стали громадська організація "Купол" та житомирська обласна спілка ветеранів афганської війни. Що цікаво, Житомир – єдине місто в Україні, де з такм розмахом святкувався День аеромобільних військ.

автор та фото: Сергій Роздум, 20 хвилин























































Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо