Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Город » Admin » 2011 » Апрель » 4
Admin Первоапрельская шутка от мэра Житомира. ФОТО

Admin


Оценка: 3.0/5 Голосов: 5

Первоапрельская шутка от мэра Житомира. ФОТО

04.04.2011, 10:23:59 6775 3.0 2

Розважитись на день гумору, 1 квітня, в Житомирі вирішили організтори Весільної виставки, яка цими днями відбувалась у павільйонах ТРЦ Глобал.

Замість традиційно нудного офіціозно відкриття заходу, вони влаштували майже справжнє показове шоу-весілля, на яке сватом запросили мера міста Володимира Дебоя. Останній не відмовився виконати таку почесну місію. В результаті житомиряни отримали чималу дозу позитиву і приводів для майбутніх жартів.

Репортаж від RozdumFoto.

Організатори "Весільної виставки 2011" вдало поєднали показові обряди весілля і офіційне відкриття. Тож зустрічати поважних гостей відправився цілий весільний кортеж із нареченими, короваєм, музиками та гостями. Щоправда, через зайнятість міського голови Володимира Дебоя, відкриття перенесли на більш пізній час, після 18.00 коли закінчився робочий день.

Роль "нареченого" дісталася Олегу Рогову, художньому кервівнику і режисеру театру-студії "Квадрат". Його "нареченою" стала Наталля Маркєєва, заступник директора міського палацу культури з творчих питань. Житомиряни мають пам'ятати її ще з гулянь на Масляну.


Молодята готуються до виходу - в центрі уваги - Олег Рогов, художній кервівник і режисер театру-студії "Квадрат" та Наталля Маркєєва, заступник директора міського палацу культури з творчих питань
Спочатку відкриття мало відбутись о 16.00 в п'ятницю, 1 квітня. Але згодом його перенесли на 18.00. В зазначений час наречені, організатори, гості та музики вишикувались на імпровізованій сцені "Весільної виставки". Подивитись на це зібралось чимало глядачів. Фотографи теж приготувались "ловити моменти".
Серед відвідувачів "Весільної виставки 2011" в Житомирі найбільше було молодих пар та дітей.
Від виставки кортежу молодят довелось бадьоро промарширувати практично через увесь Глобал. Випадкові свідки, які уявлення не мали, що це все розіграш, посміхались "молодим". А ті ще й встигали зазирнути у бітки по дорозі. Наречена постійно вимагала щось їй купити. Відтак все виглядало як справжнє весілля із справжніми нареченими. Народ був у захваті.
Варто віддати належне творчим працвникам міського палацу культури. Адже затягнути міського голову у свати, ще й на перше квітня - серйозне завдання.

Наречена пригледіла чергову цікаву шмотку у бутіку. зараз хлопцю доведеться несолодко...

Музиками на весіллі  був доволі відомий в Україні гурт "Чіп"


Всіх розважав ансамбль "Троїсті музики" з Володар-Волынского (в народе "ЧІП"). Цей колектив відомий не лише на Житомирщині, а й навіть за межами України.

ох уж ці жінки, що ще скажеш)

Оминути прикраси наречена не змогла. Продавці із задоволенням дали приміряти декілька золотих кілець.

Наречений пообіцяв купити прикраси, але трошечки пізніше. Спочатку - пару формальностей...

Спалахи пристрасті на вулицях Житомира)

Міський голова дещо затримався. Тож всі встигли навіть замерзнути, очікуючи на гостя. Всіх рятували музики, які бадьоро грали щось веселе. Молоді тим часом теж не втрачали час даремне.
Молодий притягнув з натовпу самокат, аби покатати молоду. Не лімузин, зате весло.

Господар самокату і наречений.

Після самокату - катались на велосипеді

За всім спостерігало чимало глядачів.


Діти і дорослі знімали все дійствона мобільні


Нарешті з'явився Володимир Дебой. Молоді підносять йому каравай і запрошують бути сватом.

Молоді кланяються

Дебою зав'яязують умовний рушник Свата

Кортеж вирушає назад на Весільну виставку.



 


А вже після всього відбулась офіційна церемонія відкриття Весільної виставки 2011 року. Міський голова виступив із привітальною промовою і святковимипобажаннями. Далі - традиційні для офіційозу - подарунки і традиційна для весілля - чарка)

Після закінчення робочого дня, та ще й у ролі свата на весіллі - можна і чарку з гарними побажаннями.

У фіналі - традиційні весільні гуляння і танці.

А вже після танців нарешті знайшлась пара-переможниця минулорічного розіграшу "Весілля під ключ". Їх теж привітали і вручили подарунки.



"Весільна виставка 2011" в Житомирі цього року тривала з 1 по 3 квітня в ТРЦ Глобал.

Прикреплённые изображения:
Admin Первоапрельская шутка от мэра Житомира. ФОТО
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 2
KARSTEN
1 Karsten (KARSTEN)   • 19:35:48, 05.04.2011 [Материал]

А ДеБой хоч колись працює?
Серж
2 Серж Ніхто (Серж)   • 18:31:18, 07.04.2011 [Материал]

Дякую, за репортаж.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо