Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Jonas_IN » 2013 » Апрель » 23
Jonas_IN Піар ціною в півтора мільйони

Jonas_IN


Оценка: 4.1/5 Голосов: 9

Піар ціною в півтора мільйони

23.04.2013, 10:02:09 2205 4.1 0

В усьому світі чекають, коли ж закінчиться криза, 
і тільки в одній країні чекають, коли ж закінчиться покращення.

Народ.


Поки в світі розвивається криза класичної журналістики, а з нею й криза друкованих ЗМІ, в Житомирі Дебой покращує газету Місто. І в час, коли головний покращувач, Віктор Федорович, доручає Уряду роздержавити ЗМІ пан Володимир Михайлович збирається витратити на газету 420 000 грн.!


Дебой та газета Місто в Житомирі


Загалом, тільки в 2013 році виділять майже 1,4 млн. грн. наших з вами грошей на "Програму інформаційної політики і зв'язків з громадськістю”, бо за словами  Володимира Дебоя: "так звані "порно-сайти" в Житомирі, малюють карикатури на владу и пишуть тільки негатив. Нам потрібна газета, яка буде писати про позитив".


Чому ж так виходить, що гарні справи влади, на думку мера, лишаються малопоміченими і удостоюються слави лише їх карикатури на "порно-сайтах”? Чому так необхідно вливати півмільйона у газету "Місто”?


Бо цю газету в місті "читають усі! Її вміють втюхати кожній бюджетній бюджетній установі та кожному, хто щось хоче вирішити в міськраді.


Ця газета має найдостовірнішу інформацію! Перед публікацією матеріали газети проходять перевірку у заступників міського голови на "позитивність” новин та "фотогігієнічність” персонажів на зображеннях.


Тобто в цій газеті все, як того хоче міський голова - нескінченне покращення, "правильні” статті, тисячі "безмовно вдячних” читачів.


Тільки от де поміж цього всього закони природи, здоровий глузд та інтереси житомирян?


Знову доведеться дарувати наші гроші на забаганки мера, як цього мало не сталося із автомобілем? І далі вестимуть сторінку у фейсбуці, відповідаючи лише на "позитивні питання? Влаштовуватимуть фуршети або майстеркласи з писанкарства для ЗМІ? Заганятимуть працівників бюджетної сфери на кінопокази фільму про "діяльність” мера?


Дозволю собі зауважити меру. Піарити свої гарні справи потрібно, але для цього їх спочатку потрібно робити! Люди обов’язково про це знатимуть, особливо, коли в їх кишенях збережеться 1 мільйон 400 тисяч гривень!


Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо