Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Іскандер » 2013 » Июнь » 19
Іскандер Комуністи знову

Іскандер


Оценка: 3.2/5 Голосов: 18

Комуністи знову "повертають країну народу"

19.06.2013, 22:38:50 1534 3.2 2

Як повідомляє Економічна правда, Фонд держмайна планує у 2013 році, крім державної частки цілого ряду обленерго, продати й ПАТ "Одеський припортовий завод" та ВАТ "Турбоатом".

Про це йдеться у єдиному плані-графіку продажу державних пакетів акцій до кінця 2013 року, що розміщений на сайті відомства.

Згідно із документом, в грудні 2013 році на продаж буде виставлено 99,567% акцій "Одеського припортового заводу" та 75,224% акцій "Турбоатому".

У документі також зазначено, що продаж цих підприємств відбудеться в разі прийняття відповідного рішення Кабміном.

Як повідомлялося, голова Фонду держмайна Олександр Рябченко заявляв, що оціночна вартість майнового комплексу "Одеського припортового заводу" разом з цехом перевалки аміаку становить 5-7 млрд гривень.

Раніше бізнесмен Дмитро Фірташ заявляв, що зацікавлений у придбанні ОПЗ. Також Фірташ виражав упевненість, що боротьба за ОПЗ буде серйозною.

Як відомо, компанія "Турбоатом", статутний капітал якої становить 105,6 млн гривень, виробляє парові турбіни для ТЕС і АЕС, гідротурбіни для ГЕС, газові турбіни для ТЕС.

--------------------------------------

Хто очолює ФДМУ, яке підготувало відповідний план-графік приватизації, вже навіть діткам у садочку відомо - Олександр Рябченко, який є креатурою КПУ.

Чи є у когось сумніви, що Кабмін на чолі з Азаровим (за призначення якого фікція КПУ, як відомо, ОДНОГОЛОСНО проголосувала "За!") не погодить продаж таких гігантів? Навіть ті ж дітки у садочку не мають таких сумнівів...

Тик, кому ж комуністи повертають країну: народу чи олігархам, накшталт пана Фірташа, ась?

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Waliko
1 Waliko (Waliko)   • 12:00:20, 20.06.2013 [Материал]

местный, жж-ный, Павлик Морозов "отморозится".... на прямые вопросы не привыкли оне отвечать... оне Симонянину молятся... на пьедестал его толкают... авось себе шота "вернуть" получицца...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо