Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » garold » 2013 » Октябрь » 24
garold Назарбаєв поскаржився, що в Митному союзі підписані угоди не працюють.

garold


Оценка: 2.9/5 Голосов: 15

Назарбаєв поскаржився, що в Митному союзі підписані угоди не працюють.

24.10.2013, 23:22:23 1566 2.9 3

Росія втручається в роботу Євразійської економічної комісії. Про це заявив на сьогоднішньому засіданні Вищої Євразійської економічної ради в Мінську президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв, передає БЕЛТА. "Не можу не відмітити, що російські члени колегії беруть участь у засіданнях уряду Росії і отримують відповідну установку, хоча, згідно з нашою угодою, комісія, члени колегії не підзвітні жодному з наших урядів", - зазначив Назарбаєв. Крім того, на думку президента Казахстану, в роботі ЄЕК багато невиправданого інтеграційного поспіху. "Який плюс?! Давайте зробимо те, про що ми домовилися, а потім вже буде плюс або два плюси. Це видно буде", - сказав він. "Потрібно завершити роботу над тим, про що вже підписані договори. Щодо транспортування нафти і газу підписали - не вирішується, щодо залізничних тарифів не вирішується, щодо електроенергії не вирішується. Давайте зосередимося на цьому. Не виконавши те, про що ми домовилися, крокувати далі? Хто нас жене? Час є", - підкреслив Назарбаєв. Нагадаємо, Євразійська економічна комісія (ЄЕК) - постійно діючий наднаціональний регулюючий орган Митного союзу (МС) і Єдиного економічного простору (ЄЕП). ЄЕК має два рівні управління : Рада ЄЕК і Колегія ЄЕК.

Читайте більше тут: http://expres.ua/world/2013/10/24/95833-nazarbayev-poskarzhyvsya-mytnomu-soyuzi-pidpysani-ugody-ne-pracyuyut

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 2
Hoakina
1 Марина (Hoakina)   • 11:28:11, 25.10.2013 [Материал]

Что и следовало ожидать.
tuna
2 norman (tuna)   • 13:29:41, 25.10.2013 [Материал]

ну когда же всё обассациируется.
изгрызаны ногти .алкогольный психоз .вангование .
устали ждать .


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо