Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Юрко » 2014 » Апрель » 14
Юрко Зрадники з депутатським мандатом

Юрко


Оценка: 2.8/5 Голосов: 18

Зрадники з депутатським мандатом

14.04.2014, 00:42:22 1894 2.8 1

Давайте називати речі своїми іменами. Сепаратисти прагнуть відділеня - незалежності. Наприклад Каталонці думають про свою незалежність від Іспанії. Шотландці - від Об'єднаного Королівства, але вони, фактично інші етноси і їх ситуацію можна порівнювати із ситуацію кримських татар. А ті хто прагнуть приєднання до країни оккупанта це колабораціоністи. 
Де факто у нас війна. Россія - окупант. На території України знаходяться її війська. І вже не тільки в Криму, а й в Донецькій та Луганської областях. Це не лінійні підрозділі, а спеціальні. 
А якщо працівник української міліції вдягає колорадську стрічку - він зрадник? А якщо пересічні східняки під російськими прапорами скандують "Росія!!!" - вони колабораціоністи, 5 колона і вони мають відповідати перед законом? ... 
Останній час тези, котрі траслює Партія Регіонів, один-в-один збігаються зі словами Путіна. Що це як не сприяння оккупантам? Чи було б так, якби офіційний Київ називав речі своїми іменами і діяв відповідно? 
Про державну зраду із мандатом в кишені - дивіться відео Анни Мірошніченко.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
Waliko
1 Waliko (Waliko)   • 00:54:12, 14.04.2014 [Материал]

сегодня Лукьянов отличился...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо