Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Юрко » 2014 » Апрель » 6
Юрко Кримці відмовляються від російського громадянства

Юрко


Оценка: 2.9/5 Голосов: 15

Кримці відмовляються від російського громадянства

06.04.2014, 11:45:11 2545 2.9 30

Черги бажаючих зберегти українське громадянство в Криму зростають. Про це розповіла Радіо Свобода одна з перших кримчанок, що залишила собі українське громадянство, Єлизавета Богуцька.

«Коли я приїхала у Федеральну міграційну службу, виявилося, що я була чи то другого, чи то третього у черзі бажаючих відмовитися від російського громадянства. На сьогоднішній день черга налічує вже понад 137 осіб», – зазначає Єлизавета Богуцька.

За словами кримчанки, яка зберегла собі українське громадянство, щоб залишитись громадянином України, потрібно потрапити у Федеральну міграційну службу і написати заяву про відмову від російського громадянства. Якщо у вас є неповнолітні діти і ви не хочете, щоб вони були громадянами Росії, то ви вписуєте їх у спеціальну графу заяви. У такому випадку з досягненням повноліття вони отримають українське громадянство.


Богуцька додає, що такі Федеральні пункти міграційної служби відкриті в дуже обмеженій кількості. По одному в Сімферополі, Білогірську та Бахчисараї. Тобто всі пункти знаходяться в радіусі 40 кілометрів від Сімферополя, в той час як у Феодосії та Керчі перебуває велика група людей, які не хочуть бути громадянами Росії. А після 18 квітня можливості відмовитися від російського громадянства вже не буде і кримчани автоматично стануть громадянами Росії. Це велика проблема для людей, які знаходяться за межами півострова. Той, хто не зможе самостійно прийти до міграційної служби, може відправити туди листа з повідомленням. Вкласти в нього бланк заяви, додати копію свого паспорта, а якщо є неповнолітні діти – копії свідоцтва про народження дітей. Тоді вам за зворотною адресою буде вислана довідка, що ваша заява прийнята. І ця довідка буде говорити, що ви вже не громадянин Росії. Головне, відправити листа до 18 квітня, наголошує Єлизавета Богуцька.

Кримчанка вважає, що всі ці перепони з підтвердженням українського громадянства будуються виключно для того, щоб в результаті можна було сказати, що тільки три відсотки жителів півострова захотіли залишитися у складі України.

Крім того, за словами Єлизавети Богуцької, багато кримчан кажуть, що не підуть отримувати російський паспорт. Але навіть у цьому випадку за всіма правовими актами вони будуть громадянами Росії.
 
Для написання заяви про небажання брати російське громадянство кримчанам дали місяць. Цей термін збігає 18 квітня.

Відео за посиланням http://www.radiosvoboda.org/content/article/25321884.html?fromExternalWidget=true

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 30
boka
1 житомир (boka)   • 12:09:40, 06.04.2014 [Материал]

Хі-хі:))
Waliko
2 Waliko (Waliko)   • 12:12:46, 06.04.2014 [Материал]

нервы?
boka
3 житомир (boka)   • 12:32:25, 06.04.2014 [Материал]

Реакція відомоі особи, або летять качки... :))) яром , долиною... Гей, яром, долиною... Як дехто хоче бути сам обманутим... Тикаючи голову в пісок.
TarasS
4 Тарас (TarasS)   • 13:27:00, 06.04.2014 [Материал]

"Хі-хі:))"

У баби Алли клімактеричний психоз.
boka
6 житомир (boka)   • 14:15:15, 06.04.2014 [Материал]

А в тебе біла гарячка, помішався на бабі аллі, спати не можеш болєзний:)))
TarasS
10 Тарас (TarasS)   • 16:39:15, 06.04.2014 [Материал]

Алла, у вас ус отклеился.
Hoakina
24 Марина (Hoakina)   • 18:28:19, 06.04.2014 [Материал]

На 6. Вы бы как то шифранулись бы лучше. С Вашего ника прямо попадаешь на публикации Аллы Ярошинской. Кто-то мне базаром грозил, так Вы выше этого уровня вижу и не поднялись. И Москва не помогла. Стиль базарной бабы в комментах.
boka
26 житомир (boka)   • 18:38:13, 06.04.2014 [Материал]

Ну я ж вам сказав, що з вашими розумовими здібностями тільки шо продавати буси скляні туземцям на Житньому ринку. Успіхів!
Бо тільки хоакіна болндинка може собі подумати, що ярошинська буде тут з нею вести бесіди:)))
Доганяйте, маринко, догаяйте!:)))
Юрко
5 Юрій Градовський (Юрко)   • 14:03:51, 06.04.2014 [Материал]

Хоч би не глумилась над пам'яттю про колишнього соратника Якова Зайка.
boka
7 житомир (boka)   • 14:24:39, 06.04.2014 [Материал]

Юрко, брехня - твоя зброя. Я 125 раз повторюю, що я - не ярошинська і не баба алла. Добре знаю Ярошинську, а тому Брехать, як цуцику, тобі не дозволю. Нарід, читайте слово Ярошинськоі пам"ті Зайка Якова в ЖЖ.

http://zhzh.info/publ/40-1-0-6412

Яків Зайко, який був також і моім товаришем, був білорусом, але більшим украінцем, ніж ти , юрко, і твоі дегенерати, які працюють гарно на путіна, валять далі державу. Яків якраз не підтримував абсолютно дурну безмоглізть і тупість ти, хто й досі не виліз зі схронів і на в змозі зрозуміти, шо на вулиці 21 вік.
VDm
8 Dmitro (VDm)   • 14:42:50, 06.04.2014 [Материал]

Сурьезно? Пользователь boka - "Статьи" - 60 статей от имени Аллы Ярошинской. Не в блоге! Заходя в запись (сделанную от вашего имени) видим: Статьи » Авторская колонка » Алла Ярошинская.
Если вы и не баба алла - то значит вы тупой ее клон. А "слово соаиицы Якова" я нормально читать мог, настолько оно переполнено фальшью. Впрочем нет, в плане двух других подписантов - вполне может все так и есть, а вот с Ярошинской этот текст не стыкуется аж совсем. Не может человек, который уже много лет профессионально занимается "обс...ем" Украины, нормально относиться к тому, кто
"18 февраля 2014 умер от инфаркта в ходе Евромайдана во время атаки «Беркута» на расположенные на улице Институтской баррикады".
boka
9 житомир (boka)   • 15:34:41, 06.04.2014 [Материал]

Ну що ж ви такий зашорений! Чи мало в інеті однакових імен. Я шаную аллу олександрвіну, тому і вяв такий самий нік - смішно від того, як тут дехто казиться. До речі, перш, ніж взяти його, я спитав іі дозволу. Ну невже розумний чоловік, яким ви себе ввааєте, може подумати, що ярошинська, яка страшенно зайнята справами (в неі ось вийшла книга в США), буде отутечки з вами бавитися?:) ну подумайте самі.
Про Якова - в слові соратниця збилися букви - що , у вас такого не буває?
Вщо і як вірити, то Ваша справа, але всі, хто знає аллу олесанжрвіну і іі стосунки з Яковом, знає й те, що саме вона, а не двоє інших, могла так гідно і душевно написати слово пам"яті про свого давнього друга.
Подробиці про його смерть, як це трапилося, прочитайте за посиланням нижче, під тим словом пам"яті.

Тут подробиці від Михайла Сидоржевського, який бачив ЯЯ одним з останніх.

http://www.litgazeta.com.ua/node/4711

Іх описав міша Сидоржевський, наш спільний з ним товариш. Яків мав хворе серце, але не зважав на лікування, помер в метро від інфаркту. Що вас не влаштовує в його смерті? Дехто поширює чутки, що він загинув саме на барикадах, так то брехня. Чи вам так хочеться в неі вірити? Яків йшов з михайлом до будинку письменників, що на грушевського, а наразі почався рух з обох сторін, то він і михайло стали тікати, Яків забіг до метро, ну а далі читайте свідка за лінком.
Включайте власні мізки.
Ярошинська пише про украіну незручну правду- в глибині душі ви це роумієте, якщо маєте кебету, але солодка брехня від влади і нових старих олігархів( за них поляга сотня?) і безгоових , які є гробокопателями украіни, вам чевидно солодша. Це ваша справа, але не треба іншим затикати рота. Ми ж хочему в Європу? Чи куди?
TarasS
12 Тарас (TarasS)   • 16:46:15, 06.04.2014 [Материал]

"Я шаную аллу олександрвіну, тому і вяв такий самий нік"

Саніта-ари!!!
boka
14 житомир (boka)   • 16:52:35, 06.04.2014 [Материал]

Даремно , вам уже нічого не допоможе, як кауть , горбатого...
VDm
30 Dmitro (VDm)   • 23:29:59, 06.04.2014 [Материал]

Блин, а как красиво поначалу отмазывались, я уж подумал - может и правда "доверенное лицо". А вы со своим статусом, похоже, еще и не определились. Друг, знакомый, поклонник?))) Кстати, за что вы "так її шануєте", если не секрет, конечно? Вот сколько людей разных поколений видел - у всех к ней одинаковое отношение, и совсем не уважительное при этом. Кстати, для человека "страшенно зайнятого" - писать такие опусы... как-то "не камильфо", как говорят некоторые. Или статьи - тоже исключительно ваше творчество? Но к этому мы еще вернемся, в другом ответе я уже это говорил.
Ошибки и опечатки бывают у всех, и у меня тоже. Только у меня (как и у многих людей, я думаю) есть привычка перечитывать свое сообщение (или хотя бы поверхностно его просмотреть) на предмет ошибок. Это позволяет, кстати, еще раз оценить написанное, иногда - "снизить градус разговора", чтобы не переходить на личности.
Еще одно отмечу - я не говорил, что Зайко погиб на баррикадах. Но то, что он поддерживал Майдан и тех самых "безбашенных" (а после силового разгона там большинство было именно в таком душевном состоянии) - факт. Поддерживать - это не только стоять на баррикаде. От такого человека иногда достаточно получить поддержку словом.
Да, и напоследок добавлю. Товарищ, не стоит советовать мне "включать собственные мозги" - я их стараюсь не выключать во время бодрствования, жизнь так научила. А вот вам я мог бы порекомендовать именно это и сделать - включить мозг хоть ненадолго. А то я действительно начинаю убеждаться, что вы не баба алла - та хоть говорить связно умела, хотя с аргументацией и логикой у нее всегда были проблемы. Популист - он и в Африке популист. Но к этому мы еще вернемся.
TarasS
11 Тарас (TarasS)   • 16:44:27, 06.04.2014 [Материал]

"Пользователь boka - "Статьи" - 60 статей от имени Аллы Ярошинской."

Ти їй в очі - і все одно як божа роса...
boka
17 житомир (boka)   • 17:01:24, 06.04.2014 [Материал]

Моі дідуньо в таких випадках , як оце ви, казали: дурна пташка - дурна іі пісня... Дуже влучно, як на мене.
Hoakina
25 Марина (Hoakina)   • 18:30:21, 06.04.2014 [Материал]

На 17. Про Вас дійсно дуже влучно. Шанувальник Ярошинської? - так общайтесь хоть нормально, а то святое для себя имя паплюжите )))
Юрко
13 Юрій Градовський (Юрко)   • 16:46:50, 06.04.2014 [Материал]

Хто мої дегенерати, які працюють на Путіна?
TarasS
15 Тарас (TarasS)   • 16:54:53, 06.04.2014 [Материал]

Юрко, логіка на працює, воно геть неадекватне. Намагається засрати мої блоги місячної давнини - абзацами з "Радянської Житомирщини" 25-річної давнини. :)
boka
18 житомир (boka)   • 17:06:42, 06.04.2014 [Материал]

На 15
Та от хотів побачити, звідки в тебе роги ростуть, таке цабе з себе корчиш. ну побачив. Вбогість вражаюча. Ти своіми примітивними "блогами", прости, Господи, засрало весь сайт жж, виявляється. Два речення толково не можеш склаcти. Ти скільки класів маєш? Вісім? А тепера ще й скиглиш. Навіть Раянська житомирщина і комсомольська зірка порівняно з твоіми "дописами" може видатися вищим пілотажем.
boka
16 житомир (boka)   • 16:59:23, 06.04.2014 [Материал]

Пане градовський ви і ваші такі ж обмежені печерами белькотуни і є ті, хто активн кладе зараз украіну в гріб, помагає путлєру йти далі криму. Ви знищуєте украіну разом з вашими кумирами, які вже іздять на крадених автівках, розказуючи про чесність. Нові лєнінці - грабь награблєнноє!
Юрко
19 Юрій Градовський (Юрко)   • 17:09:06, 06.04.2014 [Материал]

Конкретніше - хто мої обмежені печерами белькотуни?
boka
20 житомир (boka)   • 17:13:38, 06.04.2014 [Материал]

На 19
Юро, ви ж і самі знаєте, то навіщо мені бруднитися об iх ніки і кликухи.
Юрко
22 Юрій Градовський (Юрко)   • 17:31:13, 06.04.2014 [Материал]

От і не знаю. Якщо Ви так впевнено говорите - прошу, назвіть.
boka
28 житомир (boka)   • 18:40:23, 06.04.2014 [Материал]

Вас прмзначили директром цирку? То це не тут:))
Юрко
29 Юрій Градовський (Юрко)   • 19:19:36, 06.04.2014 [Материал]

Мдя, шиза прогресує...
boka
21 житомир (boka)   • 17:23:19, 06.04.2014 [Материал]

Нате, юро, іжте, хоч не вдавітся:

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/6/7021505/

Ось результати вашоі революціі, а поки там захоплюють та терзають неньку, то ваші кумири з пс катаються на крадених автівках та промишляють по дачах пшонок і ін. А поіхати в даунбас, - борони Боже, там же нема тепера новоі наівноі сотні для неба, там і вбити реально можуть... Отакі ви, хероі. Давайте, юро, лаштуйтеся з тараssom i прочими щведами, а то тілаи белькотіти і можете, сиячи за клавою під диваном.
Юрко
23 Юрій Градовський (Юрко)   • 17:32:56, 06.04.2014 [Материал]

Не зрозумів? Це я там москвинський прапор вішав? Чи український зривав?
boka
27 житомир (boka)   • 18:39:21, 06.04.2014 [Материал]

Тупий?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо