Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » an1234 » 2014 » Декабрь » 30
an1234 В продовження теми по МАФу біля "Фуршету"

an1234


Оценка: 4.3/5 Голосов: 6

В продовження теми по МАФу біля "Фуршету"

29.12.2014, 22:05:37 2289 4.3 3

На сайті вже багато думок з цього приводу. Сподобалось обговорення тут ЖЖ.
Але немає думки власника.
Ось текст, його листа для ЗМІ та громадськості, який вже гуляє по ФБ:

"Для ЗМІ та громадськості

Відкритий лист
Революція Гідності залишила старих негідників при владі та породила нових

Звернутись до широкого загалу мене змушують рекетирські методи деяких представників влади, які намагались застосувати до мене цього тижня, а також дії псевдо «Автомайдану», який підробляє на користь рекетирів.

Декілька днів тому до мене звернувся начальник КП «Інспекція з благоустрою» Юрій Самборський. Він запропонував мені щомісяця платати «данину» за ті кіоски-зупинки, які наша фірма встановила декілька років тому по місту.

Тоді це був інноваційний проект. Ми отримали підтримку в обличчі міського голови Віри Шелудченко. Вперше в місті з’явились комфортні, цивілізовані зупинки з кіосками. Ми отримували схвальні відгуки від житомирян. І, зрозуміло, всі документи на розміщення об’єктів офіційно оформлені.

Не дивлячись на те, що ми працюємо у рамках закону, Самборський натякнув мені, що це його не цікавить: кіоски на зупинках будуть знесені, не дивлячись ні на що.

Я відмовився від сплати хабарів колишньому члену Партії регіонів, за що Самборський, як мені переказали, вирішив провести показовий виступ. Днями демонтували кіоск на по вулиці Вітрука поблизу магазину «Фуршет». Хочу зазначити, що на демонтаж кіоску документів у «Інспекції з благоустрою» не було. По даному об’єкту не приймалось жодних рішень на виконкомі Житомирської міської ради. Саме тому, щоб прикрити свої дії нібито боротьбою за справедливість (хоча голова одної з районних парторганізацій Партії регіонів і сумління – поняття не сумісні) Самборський найняв продажну частину «Автомайдану» на чолі з Валерієм Арушаняном. Зухвалість дій Самборського не має меж. Аби вибити «данину» він наважився знести МАФ, щодо якого не було рішення ні виконкому, ні суду про демонтаж. А от псевдоавтомайданівці – це взагалі сором нашого суспільства. Дуже шкода, що Революція Гідності залишила старих негідників при владі та породила занадто багато нових. Шкода, що ті щирі автомайданівці часів революції стоять осторонь та спостерігають, як чиновники паплюжать їхні імена.

Після демонтажу кіоску по Вітрука ми подали заяву до міліції про незаконні дії. Проте, я думаю, що Самборського це не зупинить. Не виключаю, що наступного тижня чи після свят нас очікують нові сюрпризи від «Інспекції з благоустрою».

Сьогодні, як представник фірми «Смачний світ», я звертаюсь до преси і до громадськості з проханням: по-перше не вірити Самборському та не паплюжити чесну комерційну фірму, по-друге, прошу підтримки у громадськості, всіх житомирян. Ми маємо показати чиновникам їхнє місце і не допустити повернення до часів здирництва. На кожному нашому кіоску ми вивісимо фото Самборського – ворога нашого міста. Колеги підприємці та власники МАФів ми маємо об’єднатись та дати відсіч Самборському та продажному «Автомайдану».

Підприємець Олег Чепорнюк"

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
Dirty
1 Dirty (Dirty)   • 03:39:58, 30.12.2014 [Материал]

То де ці документи, що дали вам право поставити ларьок, не дивлячись на мораторій на встановлення МАФів? Пане Чепорнюк, додайте їх для розуміння законності ваших дій. Чи їх просто немає і ви незаконно встановили цю споруду на магістральну лінію газогону?
ВиК
2 Viktor (ВиК)   • 09:40:27, 30.12.2014 [Материал]

Ну надо же - нет документов у предпринимателя. И тут приезжает Самборский во главе антиАвтомайдана с документа на демонтаж киоска и учиняет беспредел (зачеркнуто) учиняет демонтаж. Что? У Самборского, кроме желания наказать строптивого предпринимателя, не было и нет никаких документов на снос? Не, ну я тогда не понимаю кто Закон нарушил? По всему выходит пан Самборский...

А тут еще выясняется, что киоск стоял на магистральном газопроводе. Правда не знаю на каком, Уренгой-Помары-Ужгород или на каком-то другом. А у магистральных газопроводов охранная зона начинается метров этак с пятидесяти. А это полный песец, житомиряне, надо убирать из опасной зоны и жилые дома и Фуршет! Так что антиАвтомайдан берите Самборского и вперед, на разборку Фуршета! Флаг вам в руки и перчатки Самборскому на руки!
New_Vasuki
3 Alex (New_Vasuki)   • 10:31:52, 30.12.2014 [Материал]

На 1. Какой ярый защитник Самборского попался!ну буй с ним с Самборским , за всех остальных участников сноса мафа готов ответить ? Знаешь всех ( активистов )лично ?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо