Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ViktorK » 2016 » Сентябрь » 1
ViktorK Поліція вчинила наругу над прапором "Айдару", або Як патріоти бойовий прапор проср@ли

ViktorK


Оценка: 1.7/5 Голосов: 11

Поліція вчинила наругу над прапором "Айдару", або Як патріоти бойовий прапор проср@ли

01.09.2016, 21:26:20 2584 1.7 11

Як відомо, після втрати бойового прапора військові підрозділи з ганьбою розформовувались, тому прапор берегли як зіницю ока і цілодобово охороняли

Досить дивною виглядає історія про мандри червоно – чорного прапора підрозділу «Айдар» на Житомирщині: бійці  подарували святиню «самооборонівцям» Мирополя, в результаті чого прапор прикрасив прохідну Миропольської паперової фабрики, яка не є власністю патріотів. І майорів би він там на радість працівників фабрики, якби не попався на очі співробітникам поліції, які здійснювали на підприємстві перевірку. Поліціянти прапор зірвали і витерли об нього ноги. Деякі «айдарівці» пізніше озвучили дещо іншу версію, мовляв, недобитки – беркутівці, вдягнені у чорну форму без відзнак, приїхали на «Газелі» білого кольору і вчинили наругу над прапором.

Айдарівці стверджують, що записали на відео розповіді свідків. Вони звернулись з заявою до поліції і 31 серпня 2016 року прийши до обласного поліційного управління, де поспілкувались з начальником В`ячеславом Печененком і його підлеглими, вимагаючи неупередженого розслідування. Під час палких дебатів з`ясувалось, що поліцаї, здійснивши попередню перевірку, зробили висновок, що ніхто нічого не бачив і зайняли позицію «прапор вам в руки і барабан на шию».

Юридично ситуація виглядає досить складно: прапор офіційно не є державним, «айдарівці» його здихались самостійно і без примусу, ніякої охорони організовано не було, оціночної вартості прапора ніхто не визначав, моральна шкода досить відносна.

Звісно, непатріотична поведінка недолюстрованих поліцаїв викликає огиду і залишати це неподобство у темряві міліційних коридорів не можна. Тим паче, що начальник поліції під час спілкування з патріотами зробив декілька сенсаційних заяв, стверджуючи, наприклад, що люди не мають права чогось вимагати, а можуть лише просити, що він «перший раз чує» тощо.

Зустріч закінчилась домовленістю між «айдарівцями» і поліцією про створення спільної робочої групи.

P.S. Цікаво, кому подарують або до чого причеплять патріоти наступного разу символ визвольної кривавої боротьби українського народа за свою свободу ? До даху СБУ, поліції чи знову якоїсь прохідної ? І чи будуть вони так само завзято боронити українців від свавілля влади, тарифного, податкового, адміністративного геноциду і пограбувань ?

 

Поживемо – побачимо …

  А чи не є наругою над пам`яттю загиблих такі мандри бойових прапорів ?

Заява
заявники

http://sbu.in.ua/nash-arxiv/avtorskie-stati/policiya-vchinila-narugu-nad-praporom-patriotiv-abo-yak-ajdarivci-bojovij-prapor-pro-li.html

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 11
Sams2
1 Александр (Sams2)   • 08:14:39, 02.09.2016 [Материал]

А кто сказал, что этот флаг что-то означает? А фраза "народ требует" - позабавила. Эти клоуны - еще не народ.
И кстати - зачем он на проходной бумажной фабрики?
VDm
3 Dmitro (VDm)   • 09:13:47, 02.09.2016 [Материал]

Вообще-то означает.
https://i0.wp.com/ic.pics.livejournal.com/mysliwiec/23578286/230174/230174_800.png
Sams2
5 Александр (Sams2)   • 15:13:49, 02.09.2016 [Материал]

Не надо передергивать. Хотя тем более - зачем он на проходной бумажной фабрики? Отжать хотят?
VDm
6 Dmitro (VDm)   • 16:39:18, 02.09.2016 [Материал]

Саша, я не говорил, что ему место на проходной. По этому поводу я согласен с Олександрм (п.2.) Был вопрос, что он что-то означает, я наглядно показал, что именно (по моему это доступнее, чем куча текста).
Ну и в тексте блога есть неточность - этот флаг не является официальным знаменем части, потому "після втрати бойового прапора військові підрозділи з ганьбою розформовувались" - не более, чем попытка сыграть на том факте, что многие не в курсе разницы между знаменем части и боевым флагом (а это обычно абсолютно разные вещи).
Sams2
7 Александр (Sams2)   • 19:03:07, 02.09.2016 [Материал]

Ваша картинка жесткая, но к этому флагу отношения не имеет. Это - не флаг Айдара, ПС, или кого-либо еще. Да, под этим флагом когда-то воевала часть запорожских казаков. Запорожских. Он даже запечатлен на картине И Репина "Запорожцы пишут письмо турецкому султану". Это - их флаг. И ни Айдар, ни ПС не имеют к нему никакого отношения.
И пожалуйста, давайте не будем про "нащадкив" и прочую чушь.
14школа8класс
2 Олександр (14школа8класс)   • 09:07:37, 02.09.2016 [Материал]

В каждом городе есть музей, есть воинская часть, если есть знамя, ( даже официально не утвержденное), надо было его официально передать на хранение, а не вывешивать на проходной! Какие-то странные действия со всех сторон!
ГЕВИТЕР
4 Гена (ГЕВИТЕР)   • 11:46:29, 02.09.2016 [Материал]

"Какие-то странные действия со всех сторон!"

Какие вояки - такие и действия.

"Як відомо, після втрати бойового прапора військові підрозділи з ганьбою розформовувались"

Абсолютно точно.

"При утрате Боевого Знамени командир части и военнослужащие, непосредственно виновные в таком позоре, подлежат суду военного трибунала, а воинская часть – расформированию».
TarasS
8 Тарас (TarasS)   • 13:36:19, 03.09.2016 [Материал]

"Какие вояки - такие и..."

Смердючко кацапська, закрийся.
Прапор ШТУРМОВОГО батальйону "Айдар" перебуває за місцем дислокації частини. До речі, "Айдар" був єдиним батальйоном ТрО, який отримав почесне найменування "штурмовий", що говорить про визнання його бойових заслуг державою. Всі інші батальйони ТрО отримали назву "мотопіхотний".
ГЕВИТЕР
9 Гена (ГЕВИТЕР)   • 14:44:32, 03.09.2016 [Материал]

"Смердючко кацапська, закрийся"

Гамноедик хухольский, знаешь кого ты мне напомнил?

https://www.youtube.com/watch?v=pj9VOnK4XpE

Для меня существует только один Айдар - Айдар Гараев (капитан команды КВН "Союз" Тюмень).

"почесне найменування "штурмовий","

Прославился большим количеством фашистов в своём составе и садизмом по отношению к мирному населению.
TarasS
10 Тарас (TarasS)   • 19:18:08, 03.09.2016 [Материал]

Чмошко кацапська, а чи скажеш ти це в очі хоч одному айдарівцю? Не скажеш, паскудне, бо з РФ строчиш.

"Прославился большим количеством фашистов"

Найлютішим айдарівським фашистом був етнічний єврей Гріня, громадянин Ізраїлю, який народився і виріс в Ленінграді. :)
ГЕВИТЕР
11 Гена (ГЕВИТЕР)   • 19:50:24, 03.09.2016 [Материал]

Гавнюшка хихольська (боже, как интересно так называть старого пердуна), тебе мало фотографий айдаровцев в фашистских свастиках и зигующих? Или тебе надо, чтобы они ещё справку от Гитлера принесли, что они фашисты-нацисты.

"а чи скажеш ти це в очі хоч одному айдарівцю?"

А как на счёт того, чтобы нахамить Рамзану Кадырову? Ты решил, что только ты самый храбрый? Чего тогда в АТО не бывал?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо