Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Ноябрь » 8
antikorZt Щодо скасування автобусного маршруту №3

antikorZt


Оценка: 4.2/5 Голосов: 5

Щодо скасування автобусного маршруту №3

08.11.2016, 10:46:53 2160 4.2 1

 

На минулому тижні міська влада прийняла рішення скасувати автобусний маршрут №3 «Богунія-Корбутівка».
Наша громадська організація ні в якому разі не приймає чиюсь сторону і не нам вирішувати потрібний цей маршрут чи ні. Нас зацікавило інше. Житомирянам розповіли, що у перевізника закінчився термін обслуговування даного маршруту. Проте яким чином та на яких підставах відбулося скасування маршруту №3 від заступника міського голови Дмитра Ткачука так ніхто і не почув.

За Наказом Міністерства інфраструктури «Про затвердження Порядку організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом» рішення про закриття приймається після обстеження пасажиропотоку. До речі, на нього нібито з міського бюджету виділялися кошти, але про чіткі результати і досі не чути.
Якщо б за результатами обстеження пасажиропотоку все-таки було вирішено закрити маршрут, організатор (тобто управління транспорту) Згідно постанови Кабміну «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» мало б прийняти відповідне рішення за 15 днів до припинення перевезень. 
Останнім важливим пунктом, який також виконаний не був, було інформування пасажирів в оголошеннях на зупинках та в автобусах про те, що маршрут незабаром скасують. Але про це житомиряни дізналися з новин.

Наша громадська організація буде вивчати деталі цієї справи. Адже кожне рішення міської ради має бути в межах Закону, а не робитися в ручному режимі та нашвидкуруч. 
А ще при цьому має враховуватися думка житомирян.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Щодо скасування автобусного маршруту №3
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
Mira
1 Irina (Mira)   • 15:22:43, 08.11.2016 [Материал]

Мнение жителей никто не спросил.Между тем петиция о восстановлении маршрута № 3 уже набрала 206 голосов.Интересно как власти сейчас отреагируют,опять плюнут людям в лицо?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо