Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Ноябрь » 22
antikorZt Топ 5 найгучніших невиконаних обіцянок за 2016 рік

antikorZt


Оценка: 4.4/5 Голосов: 20

Топ 5 найгучніших невиконаних обіцянок за 2016 рік

22.11.2016, 10:32:42 2247 4.4 29

Напередодні сесії Житомирської міської ради, де міський голова та його заступники, як було обіцяно, мають відзвітуватися за свою роботу за рік, хотілось би пригадати їхні найгучніші обіцянки і результати виконання. Ми вибрали 5 найбільш резонансних і ось що з цього вийшло.

П’яте місце займає реформа медичної сфери міста. Ще наприкінці минулого року передбачалося, що в 2016 році на базі двох поліклінік міських лікарень запрацюють центри сімейної медицини. Як зазначав тоді заступник міського голови Матвій Хренов, плюсами створення подібних центрів є те, що людина зможе обирати собі лікаря незважаючи на те, в якому місці вона прописана.
Ще один напрямок в медичній реформі – стоматологія.  Планувалося, що будуть створені спеціальні госпрозрахункові відділення, де пацієнт зможе обирати якісний матеріал для лікування, оплачувати його через касу та отримати замовлені послуги.
Як бачите, ні того, ні іншого ми поки не дочекались. Єдине, чим може похвалитися міська влада в сфері медицини – це забезпечення медикаментами приймальні відділення лікарень. Проте і вони вже скінчилися, а нових поставок не було вже довгий час.

Четверте місце посідає реформування транспортної мережі міста в цілому, і зокрема – електронний квиток. На впровадження цієї системи міською радою передбачено 9 млн гривень. Загалом за рік, окрім балачок від заступника міського голови Дмитра Ткачука, видимого результату в цьому напрямку житомиряни не отримали. Валідатори (пристрій, який зчитуватиме карту для оплати проїзду) встановили на одному тролейбусному маршруті, подратували кондукторів та пасажирів та за кілька днів зняли. На цьому реформа і закінчилась.

Третє місце впевнено займає реконструкція підвісного мосту в парку ім. Шодуара, який за обіцянкою влади мав стати місцем для приваблення туристів. Загальна сума, яку планували витратити майже  1 млн. 400 тисяч гривен. Як обіцяла влада, роботи мали бути завершені спочатку до кінця червня, потім – до початку вересня, бо підрядник не встигав. Воно і не дивно, адже на об’єкті не працювало 80 людей, як обіцяла будівельна компанія «Уют Строй» та «Теплий дім Житомир». Окрім того, міст мав бути підсвічений світлодіодними ліхтарями, але і цього, як бачте, і досі немає.
Після відкриття мосту в мережі інтернет житомиряни дуже обурилися та виразили своє незадоволення якістю робіт, з фотографіями явних недоліків, які підрядник не усунув і по сьогоднішній день.

Друге місце – підвищення рівня культури. Довгий час куратором житомирської культури був секретар міської ради Наталія Чиж. Відкритий з великим розмахом «Дім української культури», який обійшовся бюджету 1 млн 100 тисяч гривень сміливо можна назвати житомирським пам’ятником корупції. Окрім непрозорого конкурсу на вибір підрядника, в результаті розслідування прокуратури було знайдено ряд порушень в документах та вкрадених 270 тисяч на завищених цінах у кошторисах. Варто згадати також і те, що саме «Дім української культури» це одна з основних обіцянок та ініціатив секретаря міської ради Наталії Чиж, яка може коштувати їй її посади. Ми всі добре пам’ятаємо, що саме Наталія Михайлівна, наполягала на створенні  «Українського дому», при цьому управління, яке мало б його розвивати, більше півроку працювало без керівника. А все тому, що ніяк не могли обрати «зручну» кандидатуру. Варто згадати і квіткові скульптури лебедів та павичів, які обійшлися бюджету в 40 тисяч гривень (і це без самих квітів), або свята, коли вулиці просто були засипані сіном. Це все, на що вистачило креативу.

Перше місце – це реконструкція центральних вулиць як, напевно, найбільше розчарування 2016 року. На жаль, житомиряни так і не  отримали плитку як в Сан-Франциско, бо «підкачала» як якість виконання робіт, так і самої плитки. Хоча спостерігаючи результати проекту поки що вражає тільки те, що на це планували витратити 27 мільйонів.
До речі, міська влада взагалі мала б вибачитися перед житомирянами та подякувати за їх терпіння, адже три місяці багнюки в центрі око особливо не тішать. І це ще не кінець, бо робота триває і з підрядником можуть розірвати договір.

Окрім вищезазначених пунктів варто було пригадати і про якість води, створення робочих місць, про боротьбу зі стихійною торгівлею, і про машини, які обіцяли прибрати з вулиці Хлібної, але потім передумали, і про електричку Житомир-Київ, аеропорт, і про дорожню розмітку, яке затерлася за лічені тижні. Перелічувати можна довго.
Що ж, почекаємо нових обіцянок.

 

Прикреплённые изображения:
antikorZt Топ 5 найгучніших невиконаних обіцянок за 2016 рік
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 29
manitu
1 Keeper (manitu)   • 11:37:15, 22.11.2016 [Материал]

Я полностью согласен с Антикором !
Предоставляем слово товарищъу Михаилу Васильевичу РапидДаку . Пламенному борцуну с наследием СССР !
Марина Хоакина и пр. бойцыцы с "русским миром" приготовиться .
Напишите когда там Россия развалиться и мы заживем уже ? Или расскажите ископаемые как плохо было 40-60 лет назад в СССР ... спойте нам свою гибридную жалобную песенку "патрийота" и "актявиста" ... с чем .. чего ? хз !
Антикор , вы уж простите , что "ватник и колорад" тобиш я , вас поддерживает . Респект !
RapidDuck
4 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 14:02:10, 22.11.2016 [Материал]

1. Плитка будет.
2. Квиток будет. Делают еще один маршрут, а еще повысились доходы предприятия.
3. Дом и Мотанка - на нары.
А за фестивали респект.
4. Мост покрашен - это хорошо, еще нужно плитку зафигачить.

Антикор не ватник, а обычный журналист или исполнитель политического заказа.
RapidDuck
5 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 14:03:16, 22.11.2016 [Материал]

"людина зможе обирати собі лікаря незважаючи на те, в якому місці вона прописана."

А это вообще какая-то дичь. Всю жизнь хожу просто по рекомендациям к любым докторам, что я хочу. Про какие прописки и приписки речь идет? Кому оно нужно?
Юрко
23 Градовський (Юрко)   • 00:24:48, 23.11.2016 [Материал]

А до чого тут прописка??? Ніколи ніхто не цікавився нею в жодній поліклініці чи лікарні.
manitu
28 Keeper (manitu)   • 12:00:12, 23.11.2016 [Материал]

Может ты не сталкивался . Если прописан например на Полевой , что-бы тебя приняли в поликлинике на Леси , надо 100 грн. заплатить (разовый платеж , за оформл. карточки и пр.)
Юрко
29 Градовський (Юрко)   • 19:32:48, 24.11.2016 [Материал]

Це у відповідности до якого закону?
manitu
2 Keeper (manitu)   • 12:21:11, 22.11.2016 [Материал]

Да я уже беспокоиться начал . Голова им болеть не может по определению . Может не заплатили ? Контракт закрыт ?
Статист
3 Андрей Макаров (Статист)   • 12:22:37, 22.11.2016 [Материал]

С ихними прыжками на майдане. можно не ТОП-5, а про Топ-125 написать. Ведь НИ ХРЕНА не сделали за 3 года!
RapidDuck
6 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 14:04:32, 22.11.2016 [Материал]

Многое начато, но не доделано. Да, 3 год это мало, чтоб выгрести все рыговское и советское дерьмо.
Но хорошо, что начато больше чем раньше в 100 раз.
Изменения реально видны и только больной будет против улучшения города.
manitu
8 Keeper (manitu)   • 14:18:52, 22.11.2016 [Материал]

За попытку оправдаться - хвалю . Но это тебя не спасает , тебя "мордой об стол" приложили сколько денег попало под дерибан ... чем ответишь ?
RapidDuck
11 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 16:30:55, 22.11.2016 [Материал]

Я ответил выше. На нары, на нары.
Но ты ведь не читаешь это, тебе главное просто вой устроить.
RapidDuck
7 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 14:06:34, 22.11.2016 [Материал]

Кроме как переходить на личности есть реальные доказатества зрады, а не просто вой "НЕ ДАДЕЛАЛИ"?
manitu
9 Keeper (manitu)   • 14:30:57, 22.11.2016 [Материал]

Миш ... как-то неубедительно , давай ... тужься
RapidDuck
10 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 16:30:05, 22.11.2016 [Материал]

Ясно, фактов нет. Очередной ватный вой на пустом месте.
Очевидно любому, что сейчас делают в 100 раз больше чем раньше.
Статист
12 Андрей Макаров (Статист)   • 17:06:33, 22.11.2016 [Материал]

Опять появился маленький, довольно-таки тихий алкоголик, Мишаня- сын Василия. Убожество, которое в своей бессильной злобе минусует, понижает репутацию и стучит админу на всех и вся! Убожество! Открой глаза наконец-то. Посмотри на себя в зеркало. Что ты там увидел? Задроченного, с синяками под глазами, вечно ноющего вечно пьяного импотента, сидящего на подсосе у власти. Той власти, с подачи которой, тупой ублюдок называет белое чёрным и наоборот! Одумайся, Миша! Встань на колени и покайся!
sonnet
13 вадик (sonnet)   • 18:24:11, 22.11.2016 [Материал]

Ліса, блин!
То то живіше всіх живих!
Мабуть і твій кумир Ленін не мав стільки підпільних кличок, як ти підпільних клоній.
Це просто жуть....)))))
Давай рахувать:
Lisa111, він же Налоговый_протестант, він же Гена (ГЕВИТЕР), він же Янкель, він же mermaid, він же ЖенаГуськова, він же Confuse, він же bambura (bambura), він же Калгон (Антикальк).....
Ти часом не того?))))
manitu
14 Keeper (manitu)   • 18:42:02, 22.11.2016 [Материал]

Во-во ... рептилоидов уже на 100 лет назад отбросило ... уже Ленин виноват , а по теме блога кладет спам , о чем и было и сказано выше . "Ну они тупые"© .
"друже віслюче" виправ таку ганебну помилку як ти : "знаходять укравїнців в річках з відрізаними головами" .
Буддика того как отчебучила "укранцiв" пропала с сайта . Ясно что ты не такой "очі в Сірка позичиш" но будеш спамить дальше .
sonnet
17 вадик (sonnet)   • 18:59:17, 22.11.2016 [Материал]

Угу.
Твоя істерика з піною в роті мені до вподоби.
В цьому моя і була ціль.
А ще, я писав так, щоб дійшло до тупоголового ватника.
І це факт , що до тебе хоч щось дійшло про що свідчить вкинута беліберда звинувачень.
А те, що є технічні помилки в тексті (писав з сенсорного екрану) це вже другорядне, бо я не на екзамені по правописанню.
Йди вата візьмі собі з полочки конфетку і не будь таким дурним як є!))))
sonnet
15 вадик (sonnet)   • 18:45:56, 22.11.2016 [Материал]

О!
Вибач Ліса.
Ще одного забув вписать-Antimaydan (Antimaidan).
То ж якщо рахувать з сьогоднішнім Калгон (Антикальк) , то вийде їх 10 (ДЕСЯТЬ)!!!)))?
А ти не хочеш подать свою кандидатуру на номінацію самого прохіндейського шулера інтернет-видання?
Подай, гарантовано здобудеш грамоту з таким текстом, як я написав.
Повісиш на стіні, хай читають діти і внуки і хай знають хто ти такий і чим жив.
manitu
16 Keeper (manitu)   • 18:57:05, 22.11.2016 [Материал]

Купи себе ведро медалей ... иди ошибку исправь лишенец . Да не перепутай смотри , не себя как "ошибку природы" исправляй ... это бесполезно , а в слове "укравїнців"
sonnet
18 вадик (sonnet)   • 19:02:39, 22.11.2016 [Материал]

Це ти так відпрацьовуєш те, що він тобі зі своїх клонів ставить плюсики?
Ото ж вже команда скрепних кацапських прохіндеїв...!
sonnet
19 вадик (sonnet)   • 19:41:19, 22.11.2016 [Материал]

Ліса!
А ти яким боком до нас, що так скрепно шукаєш якісь чи чиїсь обіцянки?
Ти не переплутав Німеччину чи москальську Мацкву з нами?
Покажи мені, хто тобі і що обіцяв і я тоді дам відповідь!
Semen1952
20 Semen (Semen1952)   • 20:00:33, 22.11.2016 [Материал]

На14.
Прочитал такие частые приставания к Вам, в Вашей репутации, Мишико.
Он таки сменил ориентацию...
manitu
21 Keeper (manitu)   • 20:04:11, 22.11.2016 [Материал]

Жестокий ты ... это ж какой бада-бум у сонеттового пукана будет ежели прижечь .
Лан , парься дальше .
1-10 11-13


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо