Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Декабрь » 5
antikorZt Скандал на базарі

antikorZt


Оценка: 4.1/5 Голосов: 18

Скандал на базарі

05.12.2016, 13:41:10 2491 4.1 10

До нашої громадської організації звернулися житомиряни, які були очевидцями події, що сталася 30 листопада. Ситуація ганебна та виходить за будь-які межі здорового глузду. Начальник муніципальної інспекції, його підлеглий та невідомі особи влаштували розгром стихійного ринку, будучи при цьому (зі слів очевидців) добряче напідпитку.

За їхньою інформацією близько четвертої години дня біля магазину АТБ, що знаходиться на базарі «Хмільники» (біля дитячої поліклініки) з’явилися група молодиків. Чоловіки почали штовхати жінок похилого віку, що торгували молочної продукцією та городиною. Потім, вони пошкодили саморобні підставки та продукти ногами. Як виявилося, серед них були представники муніципальної інспекції Житомирської міської ради – з усієї групи представився лише начальник Валерій Логвінчук та його підлеглий Сергій Кисельов. Виявилось, що таким чином вони здійснювали рейд. Зі слів людей вони були напідпитку. І це у робочий час!

Люди, які проходили повз, намагалися зупинити це свавілля спочатку власноруч. Коли очевидці підійшли ближче до хуліганів виявилось, що ті ледь тримаються на ногах. Перехожі викликали патруль Національної поліції. Коли прибули поліцейські, у метушні начальник муніципальної інспекції просто втік.

Тим, хто викликав патруль запропонували їхати до відділення поліції і там написати заяву. Після цього небайдужі житомиряни навідались до міської ради, «на виході» їм вдалося зловити цього чиновника, який в робочий час був напідпитку. Вдруге викликали патруль, але той їхав довго і Логвінчук знову втік.
Після цього люди звернулися до першого заступника міського голови Олексія Ясюнецького з проханням відреагувати на таку ганебну ситуацію. Чиновник пообіцяв: «буде йому останнє попередження». Отже, чи звільнять його ще під великим питанням.

На нашу думку, як і на думку, напевно, більшості людей, така поведінка є неприпустимою. Зневага до літніх людей та хуліганство мають бути покарані. Тим більше, якщо ти представляєш владу. 
Будемо слідкувати за розвитком подій. Ми не дозволимо, щоб начальнику інспекції це зійшло з рук. Боротимемося до його звільнення.

Р.S. Сьогодні вранці перший заступник міського голови Олексій Ясюнецький з цього приводу мав проводити нараду. Але запізнившись, повідомив, що сьогодні її не буде.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Скандал на базарі
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 10
коррупционер
1 владимир (коррупционер)   • 13:56:08, 05.12.2016 [Материал]

Если вы их дожмете держа руку на пульсе происходящего то это будут ваша серьезная победа.
По делу.По существу.По сути.
Я просто с трудом представляю человека который именно в этом конкретном деле не желает вам успеха.
mighty
4 Владимир (mighty)   • 18:55:28, 05.12.2016 [Материал]

Следующий блог будет: доскакались, местная власть не может справиться со стихийными рынками.
коррупционер
6 владимир (коррупционер)   • 19:38:36, 05.12.2016 [Материал]

на 4.
Я поэтому повторился о "данном конкретном случае".
Noman
2 Noman Hussain (Noman)   • 15:37:54, 05.12.2016 [Материал]

Муніципалів визвала Надя з кіоску "Молочна продукція від господині Наді". Є чітка вказівка від міської ради, що міська рада бореться зі стихійною торгівлею, і якщо будуть торгувати біля ларків, то власник повинен визвати поліцію, бо заплатить штраф. Що і було зроблено. Ганьба! Добийте вже геть цих пенсіонерів! І так Україна вимирає. Зробіть перепис, і будете в шоці.
manitu
3 Keeper (manitu)   • 15:54:08, 05.12.2016 [Материал]

"Зробіть перепис, і будете в шоці."
Последняя перепись была в 2001 году (48,457 млн. человек) ... следующая в 2020 . А должна быть раз в 10 лет . Хм ...
Марио
5 Батхет (Марио)   • 19:02:01, 05.12.2016 [Материал]

Я был участник перепеси 2001 го дома в районе техникума мод и помню как нам давали команду придумать по сотне душ...уже тогда это было обманом а сейчас........
Hoakina
7 Марина (Hoakina)   • 20:14:15, 05.12.2016 [Материал]

На 6. Точно! там самі спекулянти
antikorZt
8 Антикорупційний рух Житомирщини (antikorZt)   • 08:35:43, 06.12.2016 [Материал]

Ми щиро вдячні усім за інтерес до цього допису. І ми поважаємо думку кожного. Але справа тут не в тому.
Так, боротися зі стихійною торгівлею потрібно, необхідно навести лад. Проте не такими методами. Штовхати людей під час виконання посадових обов*язків? Або ногами жбурляти банки и сумки? Це хіба правильно? Чиновник не може собі цього дозволити. Та й людина з іншої сфери також! Уявіть, якби така ситуація сталася з вами.
Пошукайте в мережі як в Києві прибрали МАФи на станції "Політехнічний інститут". Без попереджень, власники навіть не забрали свій товар та техніку. Хіба це не свавілля влади? Це не ті методи, які потрібно використовувати у подібних випадках.
TarasS
9 Тарас (TarasS)   • 11:03:35, 06.12.2016 [Материал]

"За їхньою інформацією близько четвертої години дня біля магазину АТБ, що знаходиться на базарі «Хмільники»..."

Постом и упорными молитвами - Калган, наконец, вымолил у Господа сбычу своих мечт.
Kardinall
10 Evgeniy (Kardinall)   • 19:09:20, 06.12.2016 [Материал]

d


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо