Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Декабрь » 7
antikorZt Порожні обіцянки

antikorZt


Оценка: 4.1/5 Голосов: 13

Порожні обіцянки

07.12.2016, 13:26:08 2728 4.1 6

Наша громадська організація разом з усіма житомирянами не втрачає надії почути від міського голови та його заступників звіт за рік. Сподіваємося, що мер дотримається свого слова, і на сесії 15 грудня ми дізнаємося багато нового.

А поки чиновники мають ще тиждень для підготовки, ми б хотіли трохи розповісти про здобутки у транспортній сфері. 
Отже.

1.Концепція розвитку транспорту. На наш інформаційний запит ще весною отримали відповідь : «Концепція не є задокументованою будь-якими засобами та на будь-яких носіях, та не є отриманою або створеною в процесі виконання суб’єктами владних повноважень своїх обов’язків, передбачених чинним законодавством, та не знаходиться у володінні суб’єктів владних повноважень, інших розпорядників інформації, тому надати її неможливо». 
З чого можна зробити висновок, що Концепції розвитку транспорту у заступника міського голови Дмитра Ткачука немає.

2. «Електронний квиток». І хоч раніше, будучи членом виконавчого комітету Дмитро Ткачук активно цю систему критикував, зараз він робить вигляд, що «Електронний квиток» у Житомир привів саме він. Балачки балачками, але робота сама по собі не робиться. 
На наш інформаційний запит стосовно проекту «Електронного квитка» та технічного завдання до нього ми отримали відповідь: «Після формування та задокументування проекту буде можливість надати вам інформацію». 
Пройшло вже півроку, а е-квиток чекаємо і досі. Як і відповідь наш запит.

3. Вивчення пасажиропотоку. В березні місяці сесією Житомирської міської ради був затверджений план розвитку міського електротранспорту. 120 тисяч гривень депутати виділили на вивчення пасажиропотоку. Сьогодні майже початок грудня, але пасажиропотік рахувати навіть і не починали. Адже у відповідь на наш запит: «Інформація не є відображеною та задокументованою будь-якими засобами та на будь-яких носіях, що була та не була отримана або створена в процесі виконання суб’єктами владних повноважень своїх обов’язків, передбачених чинним законодавством, та не знаходиться у володінні суб’єктів владних повноважень, інших розпорядників».
Теж саме стосується нової автобусної мережі та переліку автобусних маршрутів, які плануються до закриття.

4. Ми не будемо згадувати як заступник міського голови Дмитро Ткачук проводив конкурси на визначення перевізника, нагадаємо лише про те, як один з них він закрив. Маршрут №3 «Богунія-Корбутівка» закрили без рішення організатора(управління транспорту), вивчення пасажиропотоку та попереджень пасажирів. Одразу три порушення. Ткачук на все це відповідає просто: «Інформація не є задокументованим будь-якими засобами та на будь-яких носіях, та не створювалась в процесі владних повноважень своїх обов’язків, передбачених чинним законодавством». Єдине, що зазначив, це те, що договір закінчився. Про те, що зазвичай після закінчення строків договору проводять нові конкурси, Ткачук, видно, ще не знає.

Це речі, які було обіцяно зробити першочергово. На них виділили кошти, їх необхідно було просто з розумом освоїти. В результаті – зроблено 0.

Інколи нам кажуть, що ми дарма сваримо чиновників. Дехто захищає їх через те, що особисто знайомі або через якісь ще переконання.

Але ви, відкинувши усе, скажіть чесно, що конкретно було зроблено, окрім балачок та обіцянок, малюнків та інтерв’ю журналістам?
Цікаво, про що говоритиме Ткачук у своєму звіті?

Прикреплённые изображения:
antikorZt Порожні обіцянки antikorZt Порожні обіцянки antikorZt Порожні обіцянки antikorZt Порожні обіцянки
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 6
KARSTEN
1 Karsten (KARSTEN)   • 23:04:53, 07.12.2016 [Материал]

Нема слів. Ткачук єдиний з команди Сухомліна, чиї результати бачать всі мешканці, а не лише окремі спільноти. Це і загальне світлодіодне освітлення вулиць, пішохідних переходів, нові діодні сфітлофори з таймерами, розмітка доріг, велопарковки, ТТУ в плюсі, чмошних перевізників лишає маршрутів. Може повільно, але юридично підготовлено, не спіша впроваджує нові проекти, робить свою роботу. Це вам не жирдос Демчик, який, неподумаши, рубанув з плеча про односторонній рух маршруток, а потім за цей провал сам не пішов у відставку.
Раджу вам бєздарям-активістам знайти собі нормальну роботу, яка приносить корить суспільству, а не кидатись безпідставним лайном на тих хто виконує свої обов'язки.
Статист
2 Андрей Макаров (Статист)   • 08:34:11, 08.12.2016 [Материал]

Karsten. Люди предоставили факты и документы, а о чём чешешь ты? О чём? Какая разметка? Какая прибыль в ТТУ? Вы не забыли рассказать всем о том, что этот проФФессионал Ткачук за ту херню, что он называет реформой и которой он прикрывается уже целый год получил сотни тысяч гривен зарплаты и премии, миллионы гривен взяток и, что самое главное, навсегда для нашего города, потерянного времени. И если просто сказать о Ткачуке, то можно сказать лишь одно - ЧМО! Не путать с мачо! А про Демчика ты вспомнил,то вспомни и то, что Ткачук уже год рулит. Год! Разуйте глаза жополизы, прежде чем писать бред!
Hoakina
3 Марина (Hoakina)   • 10:43:39, 08.12.2016 [Материал]

На 2. Це тепер активісти так розмовляють? мило. А я вас підтримувала.
Статист
4 Андрей Макаров (Статист)   • 11:00:47, 08.12.2016 [Материал]

Активисты? Не обижайте такими сравнениями.
Hoakina
5 Марина (Hoakina)   • 11:08:04, 08.12.2016 [Материал]

На 5. А! Ви ж статист. Читай - ніхто
manitu
6 Keeper (manitu)   • 12:38:52, 08.12.2016 [Материал]

Марина а как бы ты отреагировала , что открытым текстом посылают на х . ?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо