Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Декабрь » 19
antikorZt Нова мітла по-старому міте

antikorZt


Оценка: 2.8/5 Голосов: 18

Нова мітла по-старому міте

19.12.2016, 09:34:55 2127 2.8 6

Вже давно наша організація не писала про управління капітального будівництва житомирської міської ради. Але зараз, напевно, з усією відповідальністю ми впевнено можемо заявити, що співпраця ГО «Антикорупційний рух Житомирщини» та начальника УКБ Дмитром Мамраєм провалена.

У нас було багато сподівань. З самого початку Дмитро Мамрай здавався нам чиновником нового типу – відкритим та незаангажованим. Після АТО він прийшов в управління, щоб налагодити там роботу, хоча пізніше виявилося, що від свого попередника Дмитра Болейка він мало чим відрізняється.

Лише за два-три тижні після свого призначення, Мамрай почав нас водити за носа, придумуючи причини, чому ті чи інші документи зараз для нас недоступні: хтось хто знає, де вони знаходяться на лікарняному, або зараз він не може їх надати, бо поспішає на нараду до першого заступника Ясюнецького, або обіцяючи передзвонити та назначити час для роботи з документами, вимкнути телефон на декілька діб. Чи то оточення впливає на людей, чи тягар відповідальності, але Мамрай перетворився на чинушу «старої закалки».

Ще наприкінці літа, зробивши певні висновки, від особистого контакту з працівниками управління ми відійшли та перейшли в офіційну площину, тобто почали більш активно листуватися.
І попри те, що працівники управління дають не всю інформацію, за яку ми час від часу платимо (за копіювання та друк), періодично вказує неіснуючі банківські рахунки та інше. Ми все одно продовжуємо проводити наші розслідування.
До речі, декілька місяців тому перший заступник міського голови Олексій Ясюнецький за копіювання та друк документів у відповідь на наш запит виставив рахунок у 12 тисяч гривень. Мамрай пішов далі, і нещодавно попросив більше – 17 005,15  гривень.

Окрім того, одне з головних питань, яке хвилює усіх житомирян – розриті центральні вулиці. І це питання Мамрай вирішувати не поспішає. До речі, ми запитали в УКБ, де знаходяться демонтовані бордюри і нам відповіли, що в ЖУАШ. Хоча у відповіді на інформаційний запит КП «Зеленбуд» зазначило, що у них. Хоча по факту, житомирські журналісти схожі бордюри знаходили взагалі в Зарічанах.

Управління капітального будівництва – це управління, через яке проходить, можливо, найбільше бюджетних коштів. Ми звертаємося до міського голови з проханням не лише змінити керівництво, але й цілком реорганізувати це управління. Окрім того, доречно було б направити туди контрольно-аналітичний відділ, адже за роки керування Болейко та півроку Мамрая роботи там, на жаль, більш ніж достатньо. І робити це потрібно негайно та одночасно. Адже разом з тим, що необхідно розслідувати порушення та корупційні схеми, важливіше їх попередити. 

Прикреплённые изображения:
antikorZt Нова мітла по-старому міте
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 6
Статист
1 Андрей Макаров (Статист)   • 09:46:23, 19.12.2016 [Материал]

Наивно было рассчитывать на то, что ставленник испанского "гранда" Ясюнецкого не окажется такой же крысой, как и его хозяин! Во что город превратили твари!
Юрко
2 Градовський (Юрко)   • 12:42:23, 19.12.2016 [Материал]

Рішення від 15.12.2011.
Юрко
3 Градовський (Юрко)   • 19:05:43, 19.12.2016 [Материал]

Що "мінус", дебіли? Рішення це було ухвалене 15 грудня, а не листопада, 2011 року.
Статист
4 Андрей Макаров (Статист)   • 08:40:46, 20.12.2016 [Материал]

Вот видишь,Юрик, как бывает. Вроде ты и молодец и всё правильно заметил, а люди, как считали тебя полным дебилом, так и считают. Молочка попей, придурок!
Юрко
5 Градовський (Юрко)   • 12:21:28, 20.12.2016 [Материал]

Знаєш, що це означає? Що, крім твоїх 5-ти клонів, тут ніхто нічого не читає)
Юрко
6 Градовський (Юрко)   • 22:37:54, 20.12.2016 [Материал]

вау, Андруша, відіш как биваєт - вродє ти і маладєц, і правільно всьо замєтіл, а люді тєбя как счіталі дебілом, так і счітают))Достойно аценівают тваі блохі)) Ну окей, міті дальше)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо