Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Декабрь » 22
antikorZt Перший і останній звіт першого заступника мера Ясюнецького

antikorZt


Оценка: 3.3/5 Голосов: 12

Перший і останній звіт першого заступника мера Ясюнецького

22.12.2016, 12:38:34 1813 3.3 1

 

Вчора житомирянам було представлено звіти заступників міського голови.
Так як ми близько двох місяців вимагали від чиновників звіту, наша організація не може залишитися осторонь і не прокоментувати почуте на сесії.

Ми б хотіли зупинитися на виступі першого заступника міського голови Олексія Ясюнецького, адже незабаром він звільниться з займаної посади. Як зазначив сам Олексій «це термін, за який треба звітувати». Ми з цим погоджуємося. Але на звіті було багато загальних фраз, а не конкретних прикладів результатів. Крім того, інколи Ясюнецький збивався, читаючи презентацію, тому, ймовірно, її підготували підлеглі.

Отже, по порядку.

Генеральний план міста. Один з перших пунктів, яким пишається перший заступник міського голови. Пан Ясюнецький розповів про створення плану, який розроблявся близько 7-8 років. Деякі депутати назвали цифру – 5 років, і заступник Ясюнецький сказав, що «ми мобілізувалися і затвердили». Браво. Теж саме стосується і інвентаризації земель міста, яку розпочали ще у 2015 році, і архітектурної концепції.
Розробка проектно-кошторисної документації для скверів. Чи можна це вважати здобутком? На нашу думку – ні. Це лише проміжний етап. Такі пункти звіту дорівнюють фразі «ходив на роботу».

Реконструкція вулиці Михайлівська. Так, реконструкція відбувається. І, можливо, після закінчення це буде гарно. Щодо плитки на центральних вулицях, то Ясюнецький був не занадто говіркий. Взагалі тут поведінка міської влади трохи схожа на дитячу. Кажуть, що зволікання підрядника є, ми пишемо претензії, в суді відстоїмо інтереси, але поки у суд не йдемо, і взагалі підрядник на наради не ходить. І це вольова і відповідальна поведінка?

Окрім того, першим заступником Ясюнецьким до своїх заслуг було віднесено індустріальний парк, реалізація інвестиційних проектів, освітлення вулиць (взагалі сфера діяльності іншого заступника) та інше. Похизувався і боротьбою зі стихійною торгівлею та співпрацею у цій сфері з поліцією. Та про те, що робота муніципальної інспекції провалена на 100% і що результату немає – ні слова. 
Окрім скандалу з начальником, який напідпитку проводив рейди та штурмував стихійних торгівців, про роботу інспекції більше нічого не відомо.

Олексій Ясюнецький став заступником після участі у виборах до місцевих рад. І хоча він багато чого обіцяв, тоді житомиряни мандат депутата йому не довірили. Говорив багато він і у перші дні на посаді першого заступника міського голови. Але вчора, коли депутати запитали, чому він йде працювали в обласну адміністрацію не завершивши проекти, розпочаті у міській раді, Ясюнецький зазначив, що він має право на вільний вибір праці.
Отак працюють наші чиновники: прийшли, «навели лад» і пішли керувати далі. І слово відповідальність їм не знайома. 
Щодо всього іншого висновки робіть самі.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Перший і останній звіт першого заступника мера Ясюнецького
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
alert
1 Irina (alert)   • 22:00:20, 22.12.2016 [Материал]

Было бы интересно увидеть анализ в цифрах, по-крупному - какой бюджет у города и куда это ушло в этом году.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо