Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » alliancegrouppl » 2017 » Январь » 16
alliancegrouppl Що дає реєстрація фірми в Польщі?

alliancegrouppl


Оценка: 3.7/5 Голосов: 3

Що дає реєстрація фірми в Польщі?

16.01.2017, 13:21:18 1335 3.7 0

Польща манить українців, як мінімум, двома перевагами. Мається на увазі стабільність цієї країни і легкість ведення бізнесу, а ще близькість Польщі до України і легкість сполучення. Тож не складно уявити, якою популярністю користується така послуга, як реєстрація фірми в Польщі. Принаймні, в компанію Альянс груп кожного дня звертаються клієнти, що мають намір замовити цю послугу.
 

Що дає українцям реєстрація фірми в Польщі?

Вас також цікавить те, чому варто відкрити бізнес в Польщі? Тож ми дамо відповідь на це питання. Однак, враховуючи те, що плюсів у такого рішення багато, неможна однозначно відповісти. Найбільшими перевагами будуть:
  • · Можливість вести справи з усіма Європейськими країнами. Якщо ви мрієте про вихід на європейський ринок, то Польща буде найкращим стартом для вас. Це викликано, як мінімум тим, що маючи фірму у цій країні, ви можете вільно співпрацювати з будь-якою країною Європейського союзу. Тож при правильному керуванні справами, ви зможете мати гарний прибуток.
  • · Просте ведення бізнесу. Польща не є країною в якій найлегше живеться бізнесменам. Проте, в порівнянні із Україною, це просто неймовірно легко. Там у уряду немає наміру витягнути всі соки з підприємців, не створюються перепони, а податкова інспекція не виконує роль катів. Ви завжди можете порадитись зі своїм податковим інспектором і розраховувати на підтримку. Також в Польщі майже немає паперової тяганини і прискіпливих перевірок. Немає і обтяжливого мита.
  • · Можливість отримання дозволу на тривале проживання в Польщі для себе і членів власної родини. Деякі українці, навіть не маючи наміру відкривати справу в Польщі, обирають саме цей привід для відкриття візи. Тож, якщо ви не маєте жодних інших приводів для отримання дозволу на тривале перебування, то реєстрація фірми в Польщі буде непоганим варіантом.
  • · Можливість безпроблемного пересування країнами Шенгенської зони. Не секрет, що поляки ставляться до українців досить прихильно і саме в цій країні Європейського союзу для наших громадян найлегше отримати дозвіл на перетин кордону. Тож, маючи польську візу, ви зможете відвідати і інші країни Шенгену, при цьому оминаючи тяганини з оформленням візи у інші країни із більш жорсткою системою видачі віз.
  • · Порівняна легкість реєстрація фірми в Польщі. Звісно, це не так-то і просто, але цілком можливо, якщо ви заручилися підтримкою професіоналів, які мають суттєвий досвід. Доречи, у Польщі при відкритті бізнесу не дуже високий уставний фонд, тож матеріально це не буде непосильною ношею.
 

Чому ми?


Альянс груп — це відома компанія, що має бездоганну репутацію не тільки на території України, а й у Польщі. У нашому арсеналі є все, що необхідно для того, щоб облегшити вам отримання всіх необхідних дозволів і візи. Тож, обираючи в свою партнери нас ви обов’язково зможете отримати те, на що розраховували.

Також наші клієнти цінують нас за наступне:
  • · Комплексний підхід до ведення справ. Вам не доведеться самостійно бігати містом у зборах необхідних документів — всім цим займуться наші фахівці.
  • · Високий рівень професіоналізму. Ми володіємо усією необхідною інформацією і завжди перебуваємо у курсі усіх актуальних вимог.
  • · Мінімальні строки. Наші клієнти можуть розраховувати на оперативне вирішення їхніх питань.
  • · Прийнятні ціни. Співпраця з нами не буде тягарем для вашого бюджету.
Тож, підсумовуючи все вище сказане, хочемо сказати: співпраця з нами буде дійсно вигідною для вас!

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо