Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Февраль » 23
antikorZt Звільнити керівника "Водоканалу"!

antikorZt


Оценка: 5.0/5 Голосов: 7

Звільнити керівника "Водоканалу"!

23.02.2017, 11:30:34 2149 5.0 2

Відкрите звернення до міського голови

Звертаємося до Вас з приводу ситуації, яка сталася 21 лютого 2017 року у дворі будинку за адресою вулиця Небесної Сотні,72.
Водій КП «Житомирводоканал» на дитячому майданчику злив брудну воду після ліквідації прориву. Суміш брудно-сірого кольору вилили в центрі міста на місце, де мами гуляють з дітьми!

За інцидент вибачився головний інженер «Водоканалу», проте відповідальності так ніхто і не поніс. Директор підприємства – Андрій Нікітін навіть не зголосився перепросити від свого імені та пояснити ситуацію.
КП «Водоканал» за останній рік став однім з основних фігурантів скандалів у Житомирі. Зокрема влітку, коли якість води в помешканнях житомирян було вкрай незадовільною та були випадки отруєння. Також минулого року перевірка НКРЕ виявила 16 порушеннь ліцензійних умов. Серед яких те, що кошти, отримані за постачання води розподілялися не згідно тарифних складових, відсутність приладів обліку в точках розподілу послуг, порушення в частині проведення планово-попереджувальних ремонтів об’єктів водопостачання та водовідведення та інші.

Окрім цього, КП «Водоканал» з нинішнім керівником стало закритим від громади і постійно приховує публічну інформацію про використання бюджетних коштів.
З огляду на це, ми наполягаємо, що Андрій Нікітін особисто має понести відповідальність за проблеми в роботі водоканалу. Коли його призначали, міський голова назвав його «молодим та амбіційним», але цього виявилось замало. На жаль, по факту відсутній професіоналізм та зацікавленість у розвитку підприємства. До слова, всі вже впевнилися скільки користі від амбіційних молодих чиновників.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Звільнити керівника "Водоканалу"!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 2
tt2015
1 Виктор (tt2015)   • 17:32:11, 23.02.2017 [Материал]

Директор водоканалу вибачився перед житомирянами за інцидент на вулиці Небесної сотні
23 Февраля, 2017 09:42 Житомир инфо. та Звільнити керівника "Водоканалу"! Сегодня, 11:30:34 Журнал Житомира.
antikorZt -следите за новостями!!!!
ВиК
2 Viktor (ВиК)   • 09:52:49, 24.02.2017 [Материал]

Извинился? И все? Да ему надо было бы убрать нечистоты с детской площадки и привести ее в порядок, а он, видите ли, извинился. Кому от этого легче? Детям?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо