Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Февраль » 28
antikorZt Допомога Розенблата

antikorZt


Оценка: 4.4/5 Голосов: 7

Допомога Розенблата

28.02.2017, 11:01:52 2158 4.4 0

Наша громадська організація питанням якості асфальтного покриття у Житомирі почала займатися ще влітку. Тоді ми провели розслідування щодо розкрадання бюджетних коштів на поточних ремонтах прибудинкових територій, за результатами якого було відкрито кримінальне провадження.

http://zhzh.info/blog/2016-09-12-19851

Восени міська рада розпочала реконструкцію району Польова, проте чи не одразу, від місцевих жителів на адресу підрядників посипалися скарги. То бордюри були биті, то замість з’їздів було просто накидано асфальту. Тоді депутати міської ради зробили вигляд, що цим питанням і справді цікавляться, декілька недоліків підрядники виправили і на цьому контроль закінчився.

Результати роботи, м’яко кажучи, були незадовільні. Далі ми неодноразово зверталися до міського голови  з проханням перевірити якість асфальтного покриття, вартість якого, між іншим, була близько 14 мільйонів гривень. Міський голова ініціював перевірку ДП «Дорцентр» при Укравтодорі, і як виявилося жодна з чотирьох фірм по 9 адресах не виконала роботи якісно. http://zhzh.info/blog/2016-12-13-20501

Ми писали про те, що мало покарати недобросовісного підрядника копійкою. Адже це можна вважати розкраданням бюджетних коштів, за що має бути кримінальна відповідальність. Проте ні підрядники, ні чиновники, які є кураторами даного питання відповідальності не поніс і досі.

Не поніс відповідальності і заступник міського голови Олександр Фещенко, який є куратором даного питання, а його дружина власниця однієї з фірм-підрядника, що  виконувало роботи на Польовій http://zhzh.info/blog/2016-12-23-20562, http://zhzh.info/blog/2017-01-25-20752.

І от нарешті, через декілька місяців після асфальтного скандалу, народний депутат Борислав Розенблат звернув увагу на проблему з дорогами у Житомирі. У інтерв'ю ( http://www.zhitomir.info/news_163903.html) він обережно критикує заступника мера Олександра Фещенко, хоча саме він несе відповідальність за провалену реконструкцію на Польовій, за ямкові та капітальні ремонти доріг восени в дощ, і за ту якість, яку ми отримали після сходу снігу. Сподіваємося, що народний депутат насправді дотримається слова, допоможе нам і громаді міста притягнути до відповідальності винних, поставити крапку в цьому питання, і, як сказав Борислав Соломонович: «зробити, щоб прийшли нові люди і цим питанням займалися». Подивимося, чи вистачить політичної волі у народного депутата навести лад з житомирськими дорогами.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Допомога Розенблата antikorZt Допомога Розенблата
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо