Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Апрель » 12
antikorZt За незадовільну роботу комунальників премії від 200 до 250 %

antikorZt


Оценка: 5.0/5 Голосов: 9

За незадовільну роботу комунальників премії від 200 до 250 %

12.04.2017, 11:23:25 2083 5.0 1

З настанням весни Житомир почав тонути в смітті. Майже весь березень на узбіччях лежав червоний відсів, як результат боротьби з ожеледицею взимку, вперемішку з недопалками та пластиковим сміттям. Чи не щодня у соціальних мережах з’являлися фотографії заповнених сміттєвих баків з наріканнями на роботу комунальних служб.

Міський голова Сергій Сухомлин на нарадах з комунальниками неодноразово заявляв, що роботою їх незадоволений. Наголошував на тому, що «нам не вистачає мізків, щоб випрацювати нормальний план прибирання», що ВЖРЕПи замітають тротуари, а дорожній змет ніхто не вивозить. Про це міський голова говорив спочатку 14 березня, попередивши підлеглих про покарання у разі не усунення недоліків, а також за два тижні – 27 березня.

Цікаво, але після того, як мер міста публічно посварив комунальні служби, він виписав їх кураторам, а саме в.о. керівника управління житлового господарства Андрію Оніщенку та керівнику управління комунального господарства міської ради Олександру Марцуну по 250 та 200% премій. Рівно стільки ж отримали і їхні заступники. Виходить, що для того щоб отримувати високі премії треба просто нічого не робити?
Та чи погоджуються житомиряни, які щодня ходять між сміття, з таким преміюванням чиновників міської ради?

Прикреплённые изображения:
antikorZt За незадовільну роботу комунальників премії від 200 до 250 % antikorZt За незадовільну роботу комунальників премії від 200 до 250 % antikorZt За незадовільну роботу комунальників премії від 200 до 250 % antikorZt За незадовільну роботу комунальників премії від 200 до 250 %
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
Kolesnik
1 Колесник (Kolesnik)   • 16:48:37, 12.04.2017 [Материал]

"Виходить, що для того щоб отримувати високі премії треба просто нічого не робити?"
Помните, в приключениях Шурика "Кто не работает тот ест!"
"Та чи погоджуються житомиряни, які щодня ходять між сміття, з таким преміюванням чиновників міської ради?" Я нет. А вот 90% это пофигу, потому как они сами в 2014 выбирали эту свору, а признать свои ошибки и сделать выводы менталитет не позволит.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо