Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Июнь » 19
antikorZt Житомирянам знову збрехали?

antikorZt


Оценка: 4.6/5 Голосов: 11

Житомирянам знову збрехали?

19.06.2017, 12:41:43 5077 4.6 1

Питання закінчення ремонту тротуарів по центральних вулицях закрилось так і не розпочавшись. Працівники на декілька днів вийшли на вулицю, а потім так само раптово зникли. Весь цей час ми слідкували за найвідомішою проблемою нашого міста і не лише за тим, що відбувалось на вулицях, але і за кулісами скандалу.

Як ви, напевне, пам’ятаєте, житомирські чиновники в один голос заявляли, що до підрядника робіт ТОВ «Ві.Ай.Пі. Будівельна кампанія» у них чимало претензій. Найбільше заяв з цього приводу ми почули від мера Сергія Сухомлина, тож ми звернулись до міського голови з питанням: чи подав міськвиконком зустрічний позов до підрядника? Отримали як це часто буває дивну відповідь за підписом Сергія Сухомлина:

«Ваш відкритий лист щодо подання зустрічного до ТОВ «Ві.Ай.Пі. Будівельна кампанія» розглянутий.

Інформуємо, що 12.05.17 господарським судом Житомирської області по справі за позовом ТОВ «Ві.Ай.Пі. Будівельна кампанія» до управління капітального будівництва Житомирської міської ради про стягнення коштів за договором підряду винесено рішення про відмову у позові».

Логіка житомирських чиновників дивна: спитали про одне, а відповідь отримали про інше. Тим не менше з відповіді видно, що ніякого зустрічного позову до підрядника ніхто не подавав.

Як тут не згадати цитату Сергія Сухомлина, яку оприлюднили в лютому житомирські ЗМІ (зокрема http://www.vgolos.zt.ua/lvivski-pidryadnyky-po-rekonstruktsiyi-tsentralnyh-trotuariv-zhytomyra-podaly-v-sud-na-meriyu/)

«Вони обрали такий шлях. Це їхнє право. Хоча цей суд ми в будь-якому разі виграємо. Зараз управління капітального будівництва обліковує всі недоліки по роботах цієї компанії і будемо готувати зустрічний позов. Його сума буде в рази більшою за претензії львів’ян», – сказав Сергій Сухомлин.

Що тут сказати. Знову порожні слова.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Житомирянам знову збрехали?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
Watcher
1 Алежко (Watcher)   • 19:05:20, 19.06.2017 [Материал]

Каждый человек очень быстро привыкает к хорошему, а украинский еще и к плохому!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо