Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Ірина_Костюшко » 2017 » Июль » 10
Ірина_Костюшко Ірина Костюшко: «Фестиваль льону – це соціальна мережа по-українськи!»

Ірина_Костюшко


Оценка: 3.8/5 Голосов: 9

Ірина Костюшко: «Фестиваль льону – це соціальна мережа по-українськи!»

10.07.2017, 11:40:43 2512 3.8 6

Вирощування льону – бізнес, в якому офіс знаходиться в полі. Посівна, технічні та організаційні роботи –  все це має вибачити мою довгу відсутність в on-line ефірі.

Але наразі в планах організація чергового фестивалю льону, тож мала знайти час та вийти із словом до громадськості. Адже багато із тих, хто минулого року брав участь у фестивалі вже зараз задають питання щодо планів на цей рік.

Скажу одразу, що «Фестиваль льону – 2017», який є головною подією для багатьох аграріїв України, обіцяє бути ще більш цікавим, масштабним, конструктивним.

Після минулого фестивалю ми проаналізували найбільш вдалі моменти, ексклюзивні, притаманні лише цьому бізнес-святу «фішки». І прийшли до висновку -  безпосереднє, як зараз кажуть «офф-лайн»  спілкування між людьми – запорука успіху нашого фестивалю зокрема та льонарського бізнесу взагалі.  Українцям, що займаються відродженням села і вирощуванням льону дуже корисно та приємно було бачити один одного, обмінюватися ідеями, позитивним досвідом та настроєм. І виходить так, що ми просто створюємо належні, креативні умови для такої масштабної та зарядженої комунікації. Хтось спілкується в групах в соціальних мережах, а ми – в українському cелі, під синім українським небом, але з усім необхідним сучасним обладнанням. Встигаємо і про справи поговорити, і розважитися. Тож фестиваль льону – це соціальна мережа по-українськи, коли люди, нарешті, радісно та конструктивно спілкуються особисто.

Зараз ніби існує велика кількість заходів схожого масштабу із розважальним акцентом, де теж є музика, ярмарки, майстер-класи, зона для дітей. І цього року, звичайно, все це є і буде знову у нас. Але головна відмінність – у фестивалю льону існує місія! Це відродження традицій, відродження села через розвиток льонарства – справа, яку можна сміливо назвати стратегічною для України. І звичайно такі потужні заходи дуже позитивно впливають на міжнародний імідж країни. Щодо сценарію – на гостей фестивалю чекатимуть декілька музичних сюрпризів, розгорнутий модний показ одягу із льону,  велика етно-зона із майстер-класами, звичайно – олія з льону, медпрепарати, косметика, текстиль. Буде багато інтерактиву, масштабні, сучасного рівню перфоманси. В минулому році на фестивалі було 5000 гостей, в цьому очікуємо ще більше – адже користь льону не тільки утилітарно-щоденну, а і загальнонаціональну нарешті починають розуміти усі!  Для когось фестиваль льону це бізнес, для когось – хобі, а для когось просто  родинний відпочинок. Але усім ми гарантуємо гарний настрій та відчуття із користю проведеного часу! Чекаємо усіх в Стремигороді 26 серпня!

Прикреплённые изображения:
Ірина_Костюшко Ірина Костюшко: «Фестиваль льону – це соціальна мережа по-українськи!»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 6
TarasS
1 Тарас (TarasS)   • 17:18:50, 10.07.2017 [Материал]

Плюсану за прізвище. :)

До речі - герб Костюшків:

http://www.kronika2hks-zhp.pl/images/patron2.jpg
Юрко
3 Градовський (Юрко)   • 23:14:47, 10.07.2017 [Материал]

Московською говорить
MAS-ter
2 Mast (MAS-ter)   • 21:48:02, 10.07.2017 [Материал]

В прошлом году ездил. Обычная пьянка. Больше не поеду.
Юрко
4 Градовський (Юрко)   • 23:15:08, 10.07.2017 [Материал]

Скільки у Вас посіяно льону-довгунця?
Юрко
5 Градовський (Юрко)   • 23:34:45, 10.07.2017 [Материал]

Вата в момент налетіла саме в цей блог)))
Юрко
6 Градовський (Юрко)   • 23:25:00, 11.07.2017 [Материал]

Таке враження, що це не авторка пише


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо