Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Сентябрь » 15
antikorZt Обіцяного три роки чекають, а на четвертий забувають?

antikorZt


Оценка: 4.4/5 Голосов: 7

Обіцяного три роки чекають, а на четвертий забувають?

15.09.2017, 08:19:45 1915 4.4 2

Кількість навчальних закладів з басейнами у Житомирі можна порахувати на пальцях. Сьогодні «Антикорупційний рух Житомира» розповість про навчально-виховний комплекс №25 за адресою вул. Бориса Тена, 84а.

Щоправда приміщення басейну зараз знаходиться на реконструкції, яка триває понад чотири роки. Розпочалася вона у 2013 році, а підрядником виступає ПРБФ «Комунальник»,  власником якого є Микола Корзун.

Станом на вересень 2017 року роботи у приміщенні басейну ведуться не дуже активно. Є будівельне сміття, плитка біла басейну розтрощена, у деяких приміщеннях і досі тривають ремонтні роботи. Проте це не усі проблеми. За нашою інформацією з підвального приміщення були вкрадені насоси та обладнання для очистки води. Коли саме це сталося наразі невідомо. Як і те, хто це зробив, адже за заявою про злочин, яку подав підрядник, наразі ведеться розслідування правоохоронними органами. Та чи була техніка взагалі? Поки що це питання залишається відкритим. Як і питання чому підприємство «Комунальник» не поспішає завершувати роботи, а міську владу це влаштовує?

До слова, це ж підприємство отримало 10 мільйонів за реконструкцію ДНЗ №32, яке і досі не функціонує, проводило ремонт приміщення притулку для тварин, де, між іншим, встановлювали фільтри для води, які навіть і вдома не у всіх стоять, а також понад рік займається утепленням ЗОШ №14 по програмі НЕФКО. За матеріалами нашого розслідування по використанню коштів по цьому об’єкту було відкрито кримінальне провадження і зараз ведеться розслідування.

Разом з тим, маючи такий «шлейф» у історії будівництв та реконструкцій нещодавно «Комунальник» виграв тендер на реконструкцію стадіону «Спартак» вартістю 23 мільйони 734 тисячі гривень. Сподіваємося, що «Спартак» не спіткає доля попередніх об’єктів Корзуна з «Комунальника», а басейн у садочку запрацює до кінця 2017 року. Принаймні так обіцяє міський голова. Хоча ми вже пам’ятаємо і плитку, і фонтани…

 

Прикреплённые изображения:
antikorZt Обіцяного три роки чекають, а на четвертий забувають? antikorZt Обіцяного три роки чекають, а на четвертий забувають? antikorZt Обіцяного три роки чекають, а на четвертий забувають?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 2
mvg-ztukr
1 Берия-Джорджикия (mvg-ztukr)   • 12:20:47, 15.09.2017 [Материал]

Как уже задолбал этот бардак и воровство в Житомире (да и по всей Украине тоже)
Sandra
2 Sandra (Sandra)   • 12:57:47, 20.09.2017 [Материал]

УО-це дуже цікаво, але чому ви зациклююєтесь переважно на ньому? Є й інші бюджетні організації з неменшим рівнем корупції. Чи немає інформаторів?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо