Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » alliancegrouppl » 2017 » Декабрь » 26
alliancegrouppl Робота в Польщі у Кракові. Вакансії, які можна обійняти у цьому місті

alliancegrouppl


Оценка: 2.3/5 Голосов: 6

Робота в Польщі у Кракові. Вакансії, які можна обійняти у цьому місті

26.12.2017, 15:03:52 2493 2.3 8

У пошуках кращої долі, багато українців вирішують змінити країну проживання. І одним з найпопулярніших напрямків трудової міграції – є робота в Польщі у Кракові. Причин тому доже багато. Наприклад, це велике місто, що розкриває безліч можливостей, у тому числі, і перед заробітчанами. Також вабить і те, що це європейське місто з високим рівнем життя і комфортом. Тут приємно жити і зручно працювати. Та і те, що Краків не так вже й далеко від України грає неабияку роль – надто далеко їхати мало хто хоче.

Тож в Альянс груп дуже часто звертаються клієнти, яких цікавить робота в Кракові. Насамперед їх цікавлять вакансії, які можна обійняти у цьому місті і порядок оплати. Тож це питання і розглянемо.
 

Найзатребуваніші спеціальності у Кракові


Тут все дуже банально. Звісно, як і у всьому світі, в Кракові дуже затребувані фахівці ІТ-сфери і отримують вони за роботу доволі високі зарплати. Однак для того щоб зацікавити польського роботодавця, ви маєте бути справжнім гуру у цій галузі. Якщо такими талантами ви не володієте, впадати у розпач не варто. Тут є прості робітничі спеціальності, які не потребують надто специфічного досвіду. Так, зарплатня у цьому випадку не вимірюється тисячами доларів, та все одно у два-три рази більша за ту, що платять в Україні.

Так популярними напрямками роботи у Кракові для українців – можна назвати:
  • Сфера прибирання. Прибирати вміють всі, тож досвід точно знайдеться. Для чоловіків пропонуються посади двірників. Жінки приймаються на роботу покоївок у готелях та приватних будинках. Часто задля заробітку є необхідність кожного дня обслуговувати декілька об’єктів, але тут вже на ваш розсуд, адже чим більше працюєте – тим більшою є заробітна платня.
  • Сфера харчування. Тут також багатий вибір посад. Наприклад, за наявності досвіду, можна піти працювати поваром до ресторану чи кафе. Якщо ж з досвідом проблема, то можна працювати офіціантами чи мити посуд.
  • Робота в Кракові на складах. Тут також є багато вакансій. Наприклад, досить затребуваними є водії навантажувачів та вантажники. Також на виробництвах є попит на робітників у цехах – комплектувальники, тестувальники.
  • Доглядальниці. Як правило, доглядальниці затребувані у польських родинах. Це можуть бути і няні, і гувернантки, і доглядальниці за хворими чи старими людьми. Однією з головних переваг при прийомі на роботу буде наявність базової медичної освіти.
  • Робота у теплицях та полях. У більшості випадків, це сезонна робота по збору врожаю. Але вона добре підійде вам у тому разі, якщо ви хочете придивитися до країни і зрозуміти чи підходить вам життя у ній. Беруть на ці посади без досвіду – майже усіх бажаючих.
  • Будівельні спеціальності. Робота в Кракові для будівельників завжди знайдеться, адже місто активно забудовується і робочі руки завжди потрібні. Зварювальники, муляри, штукатури, сантехніки, електрики – їм не важко знайти посаду.

Також у Кракові користуються попитом водії, особливо далекобійники. Є попит і на інші спеціальності, тож варто просто звернутися в Альянс груп і з’ясувати, що саме вам можуть запропонувати, виходячи з вашого досвіду та побажань.
 

Чи варто їхати на роботу в Краків (Kraków)?


Якщо ви хочете добре заробляти і жити у зручному європейському місті, то однозначно треба спробувати. Адже саме Краків є одним з найбільших міст у країні. Також має значення і те, що в Кракові працює багато вихідців з України, тож знайти співвітчизників не складе труднощів. Цей факт не варто недооцінювати, бо у чужій країні може бути дуже самотньо, а так ви зможете з’ясувати для себе багато питань, кудись разом сходити, та навіть просто поговорити на рідній мові.

В Кракові є багато цікавих місць, часто проводяться фестивалі та розважальні заходи і жити тут цікаво. Приємним є і те, що вартість оренди житла цілком прийнятна, а ціни на продукти часто навіть нижчі за українські. Тож можна з впевненістю сказати – робота в Кракові вартує вашої уваги!

Прикреплённые изображения:
alliancegrouppl Робота в Польщі у Кракові. Вакансії, які можна обійняти у цьому місті
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 8
Semen1952
1 Semen (Semen1952)   • 18:21:13, 26.12.2017 [Материал]

Фото- дуже символiчно, як два украiнця польску бричку тягнуть...
таке вже було, ще за Тараса Шевченко.
manitu
2 Keeper (manitu)   • 19:52:09, 26.12.2017 [Материал]

Афигеть. Ну прям как лошадиные помпончики с гербов.
Semen1952
3 Semen (Semen1952)   • 20:26:08, 26.12.2017 [Материал]

Вождь, как всегда, прав! :))
Lisa111
4 Роман (Lisa111)   • 21:25:03, 26.12.2017 [Материал]

Уважаемые поляки, если у вас некому работать, то позабирайте своих гастарбайтеров от нас. С уважением, жители Западной Европы.
Юрко
5 Градовський (Юрко)   • 22:43:46, 26.12.2017 [Материал]

Житєль Западной Європи обізвався)))
Lisa111
6 Роман (Lisa111)   • 23:03:37, 26.12.2017 [Материал]

На 5: Юрко, ты серьёзно думаешь, что я в Житомире живу? Не, честно?
А ну бегом на форум, там меня твои однодумцы как раз упрекают тем, что живу в Германии!!! Бегом, бегом, спаситель ты мой!!! Скажи им, что они дураки и ошибаются!!
Юрко
7 Градовський (Юрко)   • 23:24:22, 26.12.2017 [Материал]

Добре, йди вже унітаз вимий - турок нервується.
Lisa111
8 Роман (Lisa111)   • 11:56:51, 27.12.2017 [Материал]

На 7: Не барское это дело, у нас для этого твои паны есть - ты им, они нам.))))


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо