Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » alliancegrouppl » 2018 » Март » 13
alliancegrouppl Робота в Польщі.

alliancegrouppl


Оценка: 1.0/5 Голосов: 1

Робота в Польщі.

13.03.2018, 13:01:18 1789 1.0 0

дним з найбільш комфортних для життя є невеличке польське місто Тарнув. Знаходиться він на півдні країни і є центром воєводства. Для тих, кого тягне робота в Польщі, Тарнув стане відмінним варіантом. З одного боку тут затишно і тихо, як і в більшості інших міст з багатою історією. А з іншого – в цьому місті добре розвинене виробництво, багато туристів і завжди знайдеться місце для роботи. Так що якщо ви хочете бути впевнені в працевлаштуванні і жити в невеликому комфортному місті, то цей варіант компанія Альянс груп вам дуже рекомендує.

Як закохатися в Тарнув і не пошкодувати про переїзд?

Перше, з чим стикаються емігранти, це те, що місто не знайомий. У ньому нічого і нікого не знаєш, тому, прийшовши додому, банально нічим зайнятися. Для того щоб робота в Польщі приносила задоволення і не тягнуло так сильно на батьківщину, ми рекомендуємо якнайшвидше відкрити для себе нове місто, познайомитися з його культурою і дізнатися якомога більше про нього.

На щастя, Тарнув має багату історію і, як для маленького міста, може похвалитися достатньою кількістю пам’яток. Тут є всі сучасні блага цивілізації – ресторани, кафе, кав’ярні, магазини, кінотеатри, музеї … Піти куди завжди знайдеться. А, якщо ще й погода дозволяє, то можна і зовсім помилуватися безліччю пам’яток історії прямо під відкритим небом. Про найвидатніших з них ми і розповімо нижче.

Тарнув – місто з цікавою історією

Ще в 14 столітті він набув статусу міста і практично відразу ж почався його розквіт, який триває й донині. Містобудівники завжди дбали про красу архітектури і продуманості інфраструктури, тому городянам є чим пишатися.

Переїхавши в Тарнув, просто обов’язково відвідайте:

  • Старе місто. Тут збереглися цілі вулиці старовинних будівель і практично всі будинки в ідеальному стані. Вони вражають своїм пишним оздобленням, а фасади грають яскравими фарбами. За вуличках завжди приємно просто прогулятися. До речі, це місто завжди привертав до себе емігрантів, тому тут збереглися цілі квартали іноземних громадян.
  • Єврейський квартал. Тут вузенькі вулички і абсолютно своєрідна атмосфера. У центрі району можна подивитися на залишки синагоги. А старий єврейський цвинтар і зовсім є одним з найбільших і добре збережених у всій Польщі.
  • Релігійні мотиви. Якщо ви любите відвідувати святі місця, то в Тарнові їх дуже багато. Однозначно рекомендуємо Базиліку Божої Матері, яка охороняється ЮНЕСКО. Вона була побудована в 1400 році і знаходиться в ідеальному стані. Також не залишать байдужими і Церква Святої Трійці і Богоматір на горі Кармель – обидві вони побудовані більше 5-ти століть назад і охороняються ЮНЕСКО.
  • Розмальована село. Тут всі будинки старі дерев’яні, а їх фасади прикрашають красиві орнаменти. Це дуже красиве місце, за яким приємно прогулятися.
  • Фонтан «Сонячна система». Назва говорить сама за себе – фонтан являє собою макет сонячної системи з обертовими від струменів води сферами. У літні погожі дні він привертає величезну кількість гостей і жителів міста.
  • Палац Гетца. Його територія складається з 14 гектарів і вся потопає в зелені парку в англійському стилі. Цей найбільший палацовий комплекс був побудований в 19 столітті і підтримується в чудовому стані.

А ще, гуляючи по місцевих визначних пам’ятках, не забувайте заскакувати в невеликі кав’ярні. Тут дуже цікавий колорит і завжди приємно посидіти за чашкою кави, познайомитися з цікавими людьми і дізнатися про нові цікаві місця, намічаючи план подальших прогулянок по місту. Так робота в Польщі в місті Тарнув принесе вам ще більше задоволення.

Плануємо переїзд в Тарнув

Звичайно, можна самостійно приїхати в місто і почати по чуть-чуть облаштовувати свій побут. Але це досить складний і тернистий шлях. Можна вчинити в рази простіше – звернутися до Альянсу груп в Україні. Вам оперативно підберуть роботу, дадуть поради щодо переїзду, допоможуть зі http://poland-ukraine.com.ua/ua/rabota-v-polshe-tarnow/ збором документів, пошуком житла, а також у багатьох інших побутових питаннях. Це оптимальний варіант для тих, хто хоче бути впевнений у власному благополуччі. Так що звертайтеся обов’язково!

Прикреплённые изображения:
alliancegrouppl Робота в Польщі.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо