Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » alliancegrouppl » 2018 » Январь » 9
alliancegrouppl Робота в Польщі. Познань.

alliancegrouppl


Оценка: 2.6/5 Голосов: 5

Робота в Польщі. Познань.

09.01.2018, 15:43:59 2163 2.6 4

Познань (Poznań) – це одне з найбільших міст в Польщі. Тут надзвичайно добре розвинена інфраструктура і проживання знаходять комфортним більшість мешканців. Сюди щорічно приїжджає чимала кількість людей і багато з них приймають рішення тут і залишитись. у Познані є багато підприємств та приватних компаній, якими залюбки надається робота в Польщі для українців. Тож це місто варто розглядати чи не у першу чергу, плануючи працевлаштування у даній країні.

Особливості працевлаштування і переїзду до Познані

Усім вже відомо, що із Польщею в нас безвізовий режим. Але не всі розуміють його особливості. Так, ви можете приїхати сюди на гостини – прогулятись вуличками, купити крам, поспілкуватись із кимось. Але працювати ви не маєте права – для цього необхідно мати спеціальний дозвіл. Причому ця норма контролюється дуже суворо і у разі порушення, вас не тільки депортують з країни без права повторного в’їзду, а й змусять заплатити чималий штраф. Тож, навіть якщо дуже хочеться спробувати що таке робота в Польщі і самостійно виїхати у Познань, робити цього без дозволу – не варто.

Та й пошуки роботи, взагалі варто розпочинати вдома, а не по приїзду до Познані.  В такому випадку ви зможете добре обміркувати рішення, навести довідки про роботодавця та й приїхавши в місто ви вже матимете якусь ясність.

І не варто думати, що дистанційний пошук роботи в Познані – тяжке завдання. Ви можете звернутися в Альянс груп, озвучити свої побажання щодо вакансії та обов’язків і обрати із запропонованого. Вам буде надана вичерпна консультація щодо усіх можливих питань і організована співбесіда із роботодавцем. Також вам окажуть допомогу у підготовці до виїзду та влаштуванні на новому місці. І все це безкоштовно для українців, адже плата береться саме з польського роботодавця. Таким чином, ви зможете перестрахуватися і бути впевненими у тому, що по приїзду на роботу в Познань вас на чекає неприємний сюрприз.

Як скоріше познайомитись з містом та звикнути до нового життя?

Робота в Познані не стане тягарем, якщо ваш побут буде приємним. Це стосується і умов проживання, і того, як ви проводите дозвілля. Наприклад, на етапі звикання до нового життя, радимо:

·         Посилено вивчайте мову. В Польщі працює багато українців роками і мови не знають. Їхнє життя не назвеш легким, адже ані знайти хорошу роботу, ані поспілкуватися з людьми вони не зможуть. Для того щоб почуватися себе нормально у суспільстві, радимо із самого початку вивчати польську. Тим паче, вивчення її не є важким – вона дуже схожа з українською і інтуїтивно зрозуміла для наших громадян.

·         Частіше гуляйте. Візьміть собі за правило гуляти кожного дня не менше години, бажано кожного разу у різних місцях. У Познані дуже багато красивих місць і пам’яток історії та культури, так що знайти цікаву ідею для прогулянки – не важко. Тай у багатьох місцях Познані можна безкоштовно отримати карту вартих уваги місць і вже по ній складати маршрут.

·         Заводьте нові знайомства. Це можуть бути і співвітчизники, що вже якийсь час живуть у Польщі, чи місцеві. Вони зможуть дати вам потрібну пораду, з ними ви зможете поспілкуватися і з ними вам не буде самотньо. http://poland-ukraine.com.ua/ua/robota-v-polshhi-poznan/

·         Облаштовуйте побут. Зрозуміло, що на перших порах доведеться економити, але не треба це робити надто жорстко. Робіть собі подарунки, купуйте приємні потрібні речі, з ними вам буде приємніше і процес звикання до роботи в Польщі піде максимально непомітно.

Робота в Познані відкриває перед українцями багато можливостей. Ви зможете добре заробляти, мати впевненість у завтрашньому дні, жити у правовій державі і мати соціальні гарантії. Тож чи варто відкладати це питання на потім? Зверніться в Альянс груп та отримайте консультацію!

Прикреплённые изображения:
alliancegrouppl Робота в Польщі. Познань.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 3
Юрко
1 Градовський (Юрко)   • 20:54:39, 09.01.2018 [Материал]

Познань чоловічого роду
broadkom
2 Гріша (broadkom)   • 11:59:14, 10.01.2018 [Материал]

Скоро вся молодь втіче з України з такою рекламою, її й так не багато залишилось. Й де тут захист національних інтересів, якщо ми не можемо конкурувати з заробітньою платою європейських країн?
manitu
3 Keeper (manitu)   • 12:25:06, 10.01.2018 [Материал]

Молодь подастся в Польшу! А старикам-разбойникам Юркам пинком под зад и назад в неньку... назад к сохе так сказать


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо