Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2019 » Март » 12
antikorZt БУТИ ЧИ НЕ БУТИ ОФІСНОМУ ЦЕНТРУ В ЦЕНТРІ МІСТА? Ч.2

antikorZt


Оценка: 3.7/5 Голосов: 6

БУТИ ЧИ НЕ БУТИ ОФІСНОМУ ЦЕНТРУ В ЦЕНТРІ МІСТА? Ч.2

12.03.2019, 11:37:30 1882 3.7 1

У січні 2019 року наша громадська організація «Антикорупційний рух Житомирщини» писала про будівництво 7-поверхового торгівельно-розважального центру у Житомирі за адресою вул. Київська, 40.
Усі деталі можна побачити за посиланням.

Тоді ж ми розповідали про те, що Управління державного архітектурно-будівельного контролю  розглядає питання щодо скасування реєстрації повідомлення про початок виконання підготовчих робіт на цьому об’єкті. По-перше, через те, що забудовник ТОВ «Полісся-Інвестбуд» не допускав посадових осіб УДАБК на будівництво. По-друге, забудовник не виконав вимоги припису щодо усунення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, під час наступної перевірки не надав документації на об’єкт «Нове будівництво торгівельно-офісного центру за адресою: м. Житомир, вул. Київська, 40».
Листом від Управління Державного архітектурно-будівельного контролю у Житомирській області нас було повідомлено про те, що на цьому об’єкті було зупинено дію містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва.

Що далі? Під питанням. А поки не з’ясують ситуацію, в тому числі і правоохоронні органи, які зацікавились цим будівництвом, житомиряни милуватимуться довгобудом у центрі міста.

Прикреплённые изображения:
antikorZt БУТИ ЧИ НЕ БУТИ ОФІСНОМУ ЦЕНТРУ В ЦЕНТРІ МІСТА? Ч.2
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
current_user
1 Current User (current_user)   • 16:38:42, 12.03.2019 [Материал]

А ЖК Покровський чи ЖК Олімп стане окрасою міста?)))


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо