Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2019 » Март » 14
antikorZt Місту повернуть 630 тисяч гривень за результатами нашого розслідування

antikorZt


Оценка: 4.1/5 Голосов: 9

Місту повернуть 630 тисяч гривень за результатами нашого розслідування

14.03.2019, 10:16:08 1642 4.1 3

У травні 2017 року ми розповідали про те, як відбувалося будівництво станції водних видів спорту і про те, як непогано на тому будівництві «нагрівся» підрядник ТОВ «Укрспецмонтаж Інвест». Тоді підрядник лише зрізав дерева, вирив декілька траншей і все, робота на цьому закінчилася. А акти виконаних робіт, між тим, були на суму 630 тисяч гривень. 

Усі матеріали нашого розслідування ще два роки назад ми передали в ГУ Нацполіції у Житомирській області та в прокуратуру. Згодом нас повідомили про те, що прокуратура представлятиме інтереси громади у суді і справа затягнулася на два роки.
І от у березні 2019 року у ЗМІ з’являється інформація про те, що ТОВ «Укрспецмонтаж Інвест» рішенням суду було зобов’язано повернути до місцевого бюджету 630 тисяч гривень. Окрім того, прокуратурою було встановлено, що тендерний комітет управління капітального будівництва Житомирської міської ради під визначення підрядника відхилив більш вигідну пропозицію, обравши пропозицію ТОВ «Укрспецмонтаж Інвест», який безпідставно завищив суму, включивши у розрахунок вартість робіт та матеріалів, що не передбачалися тендерною документацією.
Ми пишаємося, що понад півмільйона гривень будуть повернуті до міського бюджету, завдячуючи в тому числі і роботі нашої громадської організації. Однак, на жаль, вже зараз зрозуміло, що відповідальності за цю ситуацію ніхто не понесе: ні посадові особи управління капітального будівництва, ні тодішній куратор цього об’єкту – заступник мера Матвій Хренов, ні сам міський голова.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Місту повернуть 630 тисяч гривень за результатами нашого розслідування
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 3
pushistik13
1 Пушистик (pushistik13)   • 12:39:58, 14.03.2019 [Материал]

ничего там не "повэрнуть".
контора мёртвая уже год.
bda
2 ДДД (bda)   • 20:29:00, 15.03.2019 [Материал]

Поверьте, к сожалению, ни хрена не вернётся...
broadkom
3 Гріша (broadkom)   • 12:38:31, 18.03.2019 [Материал]

Добавлю за підземний перехід в Житомирі на Богінії. Зробили та й все обсипальсь за зиму. А шоб з коляскою з дитиною проїхати прямо по пр. Миру то потрібно коляску в руках піднімати. Там же тільки сходинки на Чулочці, ні інвалід ні велосипедист не проїде.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо