Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Лента соцсетей » Татьяна Пашкевич » 2020 » Август » 27
Татьяна Пашкевич

Татьяна Пашкевич


Оценка: 3.2/5 Голосов: 8

Що я дізналася про Хургаду з перших вуст

27.08.2020, 18:39:03 3666 3.2 0

Ось, що я дізналася про Хургаду з перших вуст. Лонг рід, але ви цього навряд чи знайдете ) 

Раніше тут було море. А зараз туристичне місто Хургада. Тут понад 250 готелей, більше 100 кілометрів протяжність берегової лінії. Перший готель побудовано майже 40 років назад. Стільки ж років й самому місту. 

За цей час місто розрослося до 350 тисяч населення! 

Жилих кварталів фактично не будують - лише інвестиційні об'єкти. Придбавши житло, що побудоване на землі державної власності, покупець не має права наслідування, тільки користування. Таким чином житло купувати не вигідно. Можна на приватній території придбати й приватизувати, тоді ціна стартує від 40 тисяч доларів. Живуть тут місцеві в квартирах/будинках готельного типу. 

Школи, бібліотеки, медицичні заклади й тд - все є, зокрема, приватних, але вищі навчальні заклади відсутні. І то населення тут більше, ніж в Житомирі. 

Щодо всього Єгипту, то цифра сягає - 105 мільйонів. Каїр займає  30% населення - це як вся Україна. Александрія - як 2 Білорусії. 


Найбільший прибуток - Суєцький канал, експорт фруктів й овочів - картопля, полуниця, помідори, апельсин й тд. Тут не має хімічного атома, жодної атомної станції (але, на жаль, було заключено угоду з Росією про її створення в 2026 році). 

Як зароблять у Хургаді й скільки.

Туризм, рибалка, порт. 200-250 доларів. Тут не має виплат, таких як при народженні дитини, чи людям з особливими потребами.... 

Релігія. Іслам й християнство. Єгипетське  християнство представляють копти. Жили вони спокійно, доки землі не заполонили єгипет, розорили й ввели ширят. Копти потерпали від гоніння, переслідування, їм доводилося платити скажені податки. Багатьом доводилося не носити хрестів на тілі (це можна помітити й нині), але вони мають тату на руці у вигляді хреста. 

А от не носять золота мусульмани. Тільки срібло. Й це незалежно від статку. Пояснюють, що краще не витрачати кошти на благодійність. 

Мусульмани мають до 4 жінок. А християни - одну на все життя. Як по Біблію. Тут немає розвінчування й розлучень. Якщо й не разом, то повторно не можуть одружуватися/виходити заміж.

Більше інфо у наступному відео. 

Хтось дочитав?

Татьяна Пашкевич, facebook

Прикреплённые изображения:
zhitomir Що я дізналася про Хургаду з перших вуст
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо