Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Війна в Україні » 2008 » Октябрь » 9 » 15:41:21

Житомирский комиссариат призывает на сборы военнообязанных запаса

09.10.2008, 15:41:21 6105 2
Житомирский комиссариат призывает на сборы военнообязанных запаса

Житомирський обласний військовий комісаріат Територіального управління “Північ” Сухопутних військ ЗС України здійснив практичний призов та поставку військовозобов’язаних терміном на одну добу до окремого радіотехнічного батальйону 8-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України, дислокованого на Житомирщині.

Як повідомили «Журналу Житомира», на збір залучалося 50 військовозобов’язаних за радіотехнічними спеціальностями, з яких 47 рядових, сержантів запасу та 3 колишні офіцери. Найбільшу кількість військовозобов’язаних на одноденний перевірочний збір доставили Бердичівський, Житомирський та Коростишівський об’єднані міські військові комісаріати області.

- Головна мета одноденних перевірочних зборів полягає в тому, щоб військовозобов’язані, які призиваються, змогли у визначені терміни прибути до визначеної військової частини, – зазначив начальник Територіального управління «Північ» генерал-майор Анатолій Сиротенко.

За його словами, військовозобов’язані повинні стати в стрій, познайомитися зі своїм підрозділом, керівництвом, а також відновити навички поводження з військовою технікою та озброєнням, з якою при потребі їм доведеться працювати.

Варто зазначити, що такі перевірочні збори проходять у підпорядкованих обласних та районних військових комісаріатах Територіального управління “Північ” відповідно до плану Генерального штабу Збройних Сил України.

Схожі новини:


Комментариев: 2
Palgor
1 Pavel (Palgor)   • 19:45:04, 10.10.2008 [Материал]

Подготовка тому, чтоб занять место Грузии в отношениях с Россией? Это читается между строк.
Passionar
2 Дмитрий (Passionar)   • 20:38:38, 10.10.2008 [Материал]

С известным результатом!
Оголошення на ЖЖ інфо: