Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2009 » Февраль » 11 » 14:27:28

В ночных клубах Житомира обнаружены факты продажи героина

11.02.2009, 14:27:28 5434 5
В ночных клубах Житомира обнаружены факты продажи героина

Меньше двох місяців знадобилося працівникам житомирської міліції для виявлення і ліквідації міжнародного каналу надходження на територію держави особливо небезпечних наркотиків – героїну та кокаїну.

Як повідомляв «Журнал Житомира» у грудні минулого року оперативники отримали інформацію про появу осіб, які шукали шляхи збуту напівсинтетичних та синтетичних наркотиків на території Житомира. Майже одночасно у розважальних закладах Житомира було виявлено окремі факти продажу героїну. Саме тому працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків провели цілий ряд заходів, аби перекрити і знешкодити канал.

 - Результатом цих заходів було те, що 5 лютого на окраїні міста Бердичева нами було проведено оперативну закупівлю 200 грам героїну на суму 11 тис. доларів США проведено закупівлю безпосередньо у збутчиці і її співмешканця. Під час проведення подальших заходів нами було встановлено їх місце проживання у місті Вінниця, де в подальшому слідчо-оперативною групою було вилучено ще 100 грам героїну, - розповідає начальник відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Сергій Дзюбенко.

Втім історія мала міжнародне продовження, передає Тетяна Лещенко, ТРК "Житомир".

Ще один учасник злочинної групи перебував у Туреччині, звідки і надходив небезпечний товар. Основного фігуранта затримали на території Міжнародного аеропорту «Бориспіль». У жителя республіки Молдова вилучили 500 грам героїну, який у пакетах чоловік заховав на тілі, під одягом.

 - За нашими даними знаємо, що героїн мав розповсюджуватися на території Житомирської, Вінницької областей та в столиці нашої держави місті Києві. По оцінках чорного ринку, загальна вага вилученого там 700 грам, це десь близько 100 тисяч доларів. Вони мали намір отримати незаконних прибутків від своєї такої злочинної діяльності, - зазначив Сергій Дзюбенко.

На прес-конференції журналістам повідомили і про інші факти та тенденції. Зокрема Сергій Дзюбенко зазначає, що такі масштабні вилучення дорогих наркотиків призведуть до неодмінного зростання роздрібної вартості наркотичних речовин. Нині на чорному ринку один грам героїну коштує 150 доларів США.

Схожі новини:


Комментариев: 5
formazon
1 Nickolay (formazon)   • 17:07:15, 11.02.2009 [Материал]

"700 грм" - это сколько?
Skywalker
2 Витя (Skywalker)   • 17:41:44, 11.02.2009 [Материал]

ппц, ну что за нах! нары, когда понадобиться где угодно дозу найдут, так зачем людей так интенсивно против нк настраивать??!??!?!?!!?
Korvin
3 Корвін (Korvin)   • 17:54:33, 11.02.2009 [Материал]

№2 Дик, у нас же влада на "суспільноморальності" головою трішки навернулася.
Egor_Goodman
4 Egor_Goodman (Egor_Goodman)   • 17:54:00, 12.02.2009 [Материал]

эта новость не может не радовать. Появления таких наркотиков как героин и кокаин говорит о том что благосостояние населения растёт, еще пару лет назад на такой товар не было бы спроса, а сейчас - пожалуйста, в клубах продают. А раз продают, значит покупают, значит у молодёжи есть деньги!!!!!
35837sid
5 Ветров Сергей Петрович (35837sid)   • 09:55:41, 13.02.2009 [Материал]

Если у вас нет ума , руки выросли из жопы,и вы хотите иметь деньги и нихрена не делать нужно вам устроиться в ГАИ или МВД. Именно этот контингент там и работает. У нас в Коростышеве ИНСПЕТОРА Горобей Богдан Иванович , КОВТУН (имя отчество незапомнил) покуривают травку, правил дорожного движения не знают и кроме запорожца и жигуля никого не остонавливают. Интересно как таких имбицылов врач допустил кработе? Сейчас у них лафа у людей покончались страховые полиса и косят с водителя старого запора по 20гривен. Видать травку если работаеш в доблесных и честных органах курить и колоться наркотой можно. Хорошо хоть этим Горобьям оружие не дают , так что не все так плохо в коростышевском РОВД. Самый интересный ответ инспетора на причину остановки транспортного средства ""а вдруг вы вжывалы"" хорошо бы к тесту на алкоголь добавить обезательный тест и на марихуанну и инспектора ОБЯЗАТЕЛЬНО. ГАИ осталось бы без СВОИХ дибильных кормильцев. ТАК ШО В КОРОСТЫШЕВЕ ИНСПЕКТОРА ЛЮБЯТ ТРАВКИ КУРНУТЬ и глазки у них интересные ха-ха ловят В Житомире открыта горячая телефонная линия для контроля за гаишниками
В управлении Госавтоинспекции МВД Украины в Житомирской области внедрена горячая телефонная линия для контроля за работой житомирских инспекторов ГАИ.

Как сообщили «Журналу Житомира», теперь по конкретному номеру телефона граждане могут сообщить о неправомерных действиях работникам ГАИ.

В Автоинспекции объяснили, что горячую линию открыли для того, чтобы граждане передавали туда свои заявления и сообщения. А их, в связи с недавним введением в действие новых штрафов за нарушение правил дорожного движения, ожидают намного больше, чем было раньше.

Номер телефона «Горячей линии» в Житомире: 47-39-15, код города 0412вят. http://forum.finance.ua СТЫД И ПОЗОР ТАКИМ ОРГАНАМ ГНАТЬ ИЗ ОРГАНОВ ПЕРЕАТЕСТАЦИЯ НАРКОМАНУ НЕ ПОМОЖЕТ.

Оголошення на ЖЖ інфо: