Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2009 » Февраль » 16 » 13:41:20

Милиция задержала наркомана который варил и продавал «ширку»

16.02.2009, 13:41:20 16105 4
Милиция задержала наркомана который варил и продавал «ширку»

47-річний житель міста Новоград-Волинського (Житомирська обл.) майже більшу частину свого життя провів у місцях позбавлення волі за злочини пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Чоловік сам вживав наркотичні засоби та займався реалізацією.

Як повідомили «Журналу Житомира» в прес-службі МВ УМВС, в 2005 році його було засуджено до двох з половиною років позбавлення волі. Не минуло й трьох місяців, як Віктор (ім’я змінено) звільнився. Але за той час, який чоловік провів за ґратами належних висновків він для себе так і не зробив, а практично одразу продовжив займатися виготовленням та розповсюдженням наркотиків.

На початку лютого він був затриманий оперативниками сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Новоград-Волинського МВ УМВС у власній квартирі під час виготовлення ним наркотичного засобу ацетильованого опію (ширки).

В приміщенні кухні на газові плиті стояв бідон з макової соломкою, в якому «кипів» процес виготовлення смертельного наркотику. На столі та підлозі знаходились пляшки з розчинниками, приладдя для виготовлення наркотичного засобу, а саме: трубка, вата, тампон з бинту вимочений рідиною темно-коричневого кольору з різким запахом розчинника.

При подальшому огляді домоволодіння був виявлений та вилучений інший посуд: каструля, в якому Віктор зберігав виготовлений ним наркотичний засіб та сировину – макову соломку, а також сито, за допомогою якого, затриманий проціджував виготовлену отруту.

Вилучені речові докази направлені до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС України в Житомирській обл. для проведення спеціалізованої експертизи.

Наразі правоохоронці проводять перевірку за двома статтям кримінального кодексу України: незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів чи збут та організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів.

Схожі новини:


Комментариев: 4
максим
1 maks (максим)   • 16:40:30, 16.02.2009 [Материал]

Развейте тему дальше. Интересно узнать подробности!!!. Актуальный блог, свежая инфа, почитываю
PashaZT
2 Pavel (PashaZT)   • 17:08:17, 16.02.2009 [Материал]

Участковый — от слова «участие».
Korvin
3 Корвін (Korvin)   • 19:56:55, 16.02.2009 [Материал]

"На столі та підлозі знаходились пляшки з розчинниками, приладдя для виготовлення наркотичного засобу, а саме: трубка, вата, тампон з бинту вимочений рідиною темно-коричневого кольору з різким запахом розчинника."

Тепер питання, а де можна взяти сировину? І, будь-ласка, детальніше рецепт приготування!

Outcast
4 АлисА (Outcast)   • 10:00:35, 17.02.2009 [Материал]

> майже частину свого життя провів у місцях позбавлення волі
"майже частину" - это как вообще? любое время - это уже часть жизни, блин, кто пишет эти статьи? филологи, ептыть...
Оголошення на ЖЖ інфо: