Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2009 » Март » 8 » 09:30:34

Социалисты провели митинг под стенами НБУ в Житомире

08.03.2009, 09:30:34 4243 4
Социалисты провели митинг под стенами НБУ в Житомире

9 березня, в день народження Тараса Шевченка, житомирські соціалісти провели мітинг під стінами Житомирського обласного управління Національного банку України.

Акція була спрямована проти діяльності Уряду. Власне, й під час самих виступів соціалісти обурювалися підвищенням ціни на хліб, незахищеністю дітей війни тощо. – Мого чоловіка звільнили з банку. А кредит, який він брав у своєму ж банку, він не може віддати і по сьогодні, – зазначила під час свого виступу редактор газети обласного СПУ «Зірка надії» Ірина Бобкова. Це єдиний виступ, який був так чи інакше пов’язаний із діяльністю банків та власне банківської системи.

Про відсутність уваги до проблем воїнів-інтернаціоналістів зазначив голова Житомирської обласної Спілки ветеранів афганської війни Павло Ментов. «Позиція нинішньої центральної влади така: Україна як держава не брала участі у війні в Афганістані. А що робити нам?»

В самому ж обласному управлінні Національного банку, зрештою, як майже скрізь, сьогодні вихідний день. На телефонний дзвінок відповів черговий, який повідомив, що він знає про наміри соціалістів. Проте, вочевидь, навіть якби критика від представників лівого політичного табору стосувалася НБУ, слухати б її, окрім чергового, було б нікому.


   По матеріалам: 20 хвилин

Схожі новини:


Комментариев: 4
робеспьер
1 Александр (робеспьер)   • 17:50:35, 11.03.2009 [Материал]

Вот иуды!!!! А социалисты не извинились за Колю Рудьковского за его парижские вояжи за государственные деньги? Рудьковский сразу попал в реанимацию всвязи с удалением жировика. А комбриг МВД Вася, который сделал чисто одесский налёт на прокуратуту? Молчат сицилисты и про это. На митинге они орали что для защиты простого народа им обязательно надо а раду. А социалист Баранивский, который шарпал за грудки Литвина чтобы получить 10000 по безработице тоже не приехал , чтобы стать на колени и покаяться перед житомирянами. А как там наша Валя Семенюк? Тоже не захотела встретиться. Провели митинг для начала выборной компании с житомирской социалистической пехотой. "Подонки,однозначно подонки", хочу или нет, но цитата Вольфовича сама напрашивается для этого балагана.
RusG
2 Rus (RusG)   • 23:30:07, 15.03.2009 [Материал]

До чого тут іуди і подонкі, там ваші бабусі зібрались на здибанку, поговорить... і на дідусів подивитись...
робеспьер
3 Александр (робеспьер)   • 00:27:15, 16.03.2009 [Материал]

Рашену!!! я после митинга наблюдал картину как прикалывались над одним плакатчиком и хотели узнать сколько ему заплатили и обратил внимание как он чкурнул уже без плаката. И=так что, Рашен, это ваши дедушки и бабушки там собрались, а не наши. а наши возможно приходили на митинг "Ющенко-чемодан-Америка". а своим бабушкам действительно расскажи про Колю Рудьковского и про Валю Семенюк, может они и не знают правду об этих слугах народа.
RusG
4 Rus (RusG)   • 08:01:43, 17.03.2009 [Материал]

Чого з дуру не наговориш і не наробиш...
Оголошення на ЖЖ інфо: