Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2014 » Май » 23 » 08:51:58

Гриценко–Генпрокурору: «Ходімо в прямий ефір - на чесну розмову очі-в-очі»

23.05.2014, 08:51:58 3337 6
Гриценко–Генпрокурору: «Ходімо в прямий ефір - на чесну розмову очі-в-очі»

Після популістських звинувачень Тягнибока, Гриценко напряму звернувся до генпрокурора, призначеного за квотою партії «Свобода».

Анатолій Гриценко пише, натякаючи на необізнаність Тягнибока у військових питаннях:

«Пане Махніцький, Ваш колишній партійний вождь Олег Тягнибок у прямому ефірі заявив, що Генпрокуратура "відкрила кримінальну справу", де я нібито є фігурантом. Каже, що шукаєте тисячі одиниць різних зенітно-ракетних комплексів, які "невідомо куди пропали". Уточнює, що зокрема розшукуєте ПЗРК, які "базувалися у Шостці"...

Партійний вождь може не знати, що в Україні вже котрий рік кримінальних справ не відкривають - натомість є кримінальні провадження.

Може він законів не читає, але то дрібниці) Партійний вождь може бути не в курсі, що у Шостці немає і ніколи не було армійських бригад, щоби там зенітно-ракетні комплекси коли-небудь "базувалися".

Партійний вождь може не здогадуватися, що ПЗРК взагалі ніде не можуть "базуватися" - їх тому й назвали переносними, бо солдати на плечах переносять) Як важкі кулемети, гранатомети, ПТКР...

Але ж партійний вождь (і зараз за сумісництвом він претендент на пост Верховного головнокомандувача), попри дрімучу необізнаність, не сам те все придумав: у прямому ефірі Тягнибок зачитував якісь заздалегідь підготовлені друковані папірці, потім озвучував смс-ки, нібито отримані від Вас особисто... Партійний вождь заявив, що Ви відкрили оту "кримінальну справу", де я нібито є фігурантом, уже "кілька тижнів тому", але мене всі ці тижні на допити не викликають, чому? Вам же відомо, що я ніколи за депутатський мандат не ховаюся і даю слідству всі необхідні покази.

Навіть під час Майдану, коли була небезпека затримання чи арешту, так само не ховався - законослухняно відвідував Головне слідче управління ГПУ, навіть не за повісткою, за дзвінком слідчого...

Пане Махніцький, оскільки йдеться про резонансні питання, знайдіть годину-півтори часу - поспілкуємося з Вами напряму, без партійних вождів-посередників. У прямому ефірі одного з центральних телеканалів».

Нагадаємо, це звинувачення відбулося на тлі ситуації, коли за декілька місяців генпрокурор, призначений за квотою «Свободи», не притяг до відповідальності жодного з винуватців трагічних подій на Майдані.

Партію Гриценка «Громадянська позиція» в Житомирі очолює Величко Олександр, єдиний вчитель у Житомирській міській раді.

Прес-служба обласної організації партії "Громадянська позиція"

Схожі новини:


Комментариев: 6
Горик
1 Горик (Горик)   • 09:13:05, 23.05.2014 [Материал]

Суть статьи : "Партію Гриценка «Громадянська позиція» в Житомирі очолює Величко Олександр, єдиний вчитель у Житомирській міській раді." )))Чтобы помнили... )
nvvetal
2 Ololo (nvvetal)   • 10:10:00, 23.05.2014 [Материал]

и? что ты этим хотел сказать?
ВиК
4 Viktor (ВиК)   • 11:35:04, 23.05.2014 [Материал]

Эх, если бы наш депутат Оноприенко работал бы так как Величко...
ЛейКа
3 Леонид (ЛейКа)   • 10:39:18, 23.05.2014 [Материал]

а что тут плохого? Величко - работающий депутат... И хорошо что в команде Гриценко, а не какого то олигарха
Majestry
5 Max (Majestry)   • 15:08:25, 23.05.2014 [Материал]

Чем Гриценко лучше?
Кричит в соцсетях громче?
ЛейКа
6 Леонид (ЛейКа)   • 15:28:59, 23.05.2014 [Материал]

Вы явно не в тренде... все думающие уже сделали свой выбор... читайте внимательно: Положинский, Лещенко, Кипиани, Кошман... можно продолжать
Оголошення на ЖЖ інфо: