Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2017 » Январь » 16 » 09:01:25

- 50% на консультацію лікарів у Житомирському медичному центрі «Відновлення»     Реклама  

16.01.2017, 09:01:25 3240 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
- 50% на консультацію лікарів у Житомирському медичному центрі «Відновлення»

Вже четвертий рік успішно працює і дарує радість, здоров'я та можливість повернутись до звичного повноцінного життя медичний центр «Відновлення».

Численні позитивні відгуки, щирі подяки пацієнтів та отриманий багаторічний досвід дає нам наснагу удосконалюватись. Із невеликої клініки ми перетворились в справжній багатопрофільний центр з сучасною метеріально-технічною базою і висококваліфікованими спеціалістами.

За час існування в нашому центрі пройшли лікування більше шістнадцяти тисяч пацієнтів.

На сьогодні медичний центр «Відновлення» дає можливість пройти кваліфіковану консультацію, діагностику та комплексне ефективне лікування за напрямками:
  • Вертебрологія
  • Неврологія
  • Ортопедія і травматологія
  • Судинна хірургія
  • Дерматологія

Відділення вертебрології є лідером у лікуванні захворювань спини без пігулок та операцій. Своєчасне та ефективне лікування хребта дозволяє швидко та безболісно позбутись таких неприємних відчуттів як: головний біль, гострий та хронічний біль в спині, протрузій, гриж, міжреберних невралгій та болю в спині при вагітності. Завдяки нашому правильно підібраному курсу лікування сотням людей вдалося уникнути операцій на хребті.

Також у нас існує єдиний в області центр реабілітації після інсульту, де працює мультидисциплінарна команда в складі: лікаря невролога, фахівців з фізичної реабілітації, логопеда, масажистів. Для кожного розробляється індивідуальна програма нейрореабілітації, яка враховує функціональні можливості кожного пацієнта, ми разом формуємо цілі та задачі. Головним завданням реабілітації пацієнтів що перенесли інсульт – є повернення до активного повноцінного життя.

Відділення ортопедії і травматології  дає високі показники ефективного лікування та свободи рухів таких захворювань як: артрози, п’яткові шпори, плоскостопість, дефекти і деформації кісток та суглобів. Також одним з основних напрямків є реабілітація після травм, розтягнень, переломів та операцій опорно-рухового апарату.

Досить нове, але вже добре зарекомендоване відділення нашого центру - судинна хірургія. За достатньо короткий проміжок часу було успішно проведено значну кількість процедур з сучасного лікування варикозної хвороби навіть на самих запущених стадіях. За допомогою  унікальної безопераційної методики, наші пацієнти одразу помічають позитивний результат, та хороший косметичний ефект, а головне те, що дані процедури не потребують госпіталізації та не відривають від звичного ритму життя.

Осередком краси та молодості в нашому закладі є відділення дерматології та косметології. Тут вдало вирішують проблему старіння шкіри, випадіння волосся, різних шкірних захворювань, грибкового ураження нігтів, проводять видалення та комплексне обстеження доброякісних новоутворень шкіри (папілом, бородавок, родимок, ангіом, жировиків та ін.)

Також однією з найприємніших процедур є масаж, а їх у нашому центрі використовують аж п’ять видів. Не секрет, що масаж – це унікальна процедура для профілактики та лікування різних захворювань. Інколи достатньо зробити цю процедуру, щоб позбутись головного болю, втоми, подолати напругу в тілі.

Професійний та якісний підхід сприяє відновленню і підтриманню у здоровій формі всіх систем Вашого організму.

Результативність – основний критерій роботи команди нашого центру. Кожен пацієнт має власні очікування від лікування та реабілітації. Тому наша команда спеціалістів формує індивідуальний підхід, піклування та уважне ставлення до кожної людини.

Головне наше завдання – дарувати людям здоров’я. Саме тому ми прикладаємо максимум зусиль, щоб перелік послуг постійно розширявся, а їх якість підвищувалась. Колектив центру не зупиняється в розвитку ні на день. Використовуючи наші можливості, ми в силі подіяти  на всі ланки механізму захворювання завдяки широкому спектру сучасних унікальних методик.

Центр здоров’я «Відновлення» створений для того,  аби допомагати людям, адже їх здоров’я – це найкраща оцінка нашої роботи.

У новому році в період з 16.01.17р. до 31.01.17 р. хочемо зробити Вам приємність і даруємо знижку 50% на консультацію наших спеціалістів.

Будемо раді бачити Вас у нашому центрі за адресою: м.Житомир, вул. Любарська 4,  телефон: 38 (0412) 46-40-73; +38 (068) 073-58-60.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я
Ліцензія № 659 від 8 жовтня 2015 року

 
 
 

Тэги: центр Відновлення, Житомир

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: