Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2018 » Август » 29 » 08:46:40

Благодійники з «Фонду родини Розенблат» передали шкільні комплекти «сонячним» діткам     Реклама  

29.08.2018, 08:46:40 2193 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Благодійники з «Фонду родини Розенблат» передали шкільні комплекти «сонячним» діткам

Чотири роки поспіль Фонд родини Розенблат збирає до школи маленьких житомирян, які йдуть у перший клас. Цього року благодійники забезпечили рюкзаками та шкільними наборами чотирьох дітей із синдромом Дауна. За час цієї благодійної акції Фонд допоміг зібрати до першого класу близько півсотні першокласників. 

«Вже традиційно напередодні нового навчального року Фонд родини Розенблат купує та передає для першокласників необхідні для навчання речі. У попередні роки ми збирали до школи дітей загиблих учасників АТО, а також дітей із малозабезпечених родин. Наплічники та повний комплект потрібної канцелярії цьогоріч ми придбали для «сонячних» дітей, які підуть у перший клас, - розповідає співзасновниця Фонду родини Розенблат, Олена Розенблат. - Зауважу, що наш Фонд постійно опікується дітьми із синдромом Дауна. Зокрема, ми долучалися до флешмобу «LOTS OF SOCKS», на початку літа передали іграшки для вихованців клубу «Пролісок також вітаємо цих дітей з різними святами». 

Президент Житомирської обласної громадської організації «Діти сонця» Сніжана Кісішвілі розповіла – Фонд родини Розенблат, як завжди, вчасно підтримав сім’ї, які виховують «сонячних» діток.

«Вже 4 роки Фонд родини Розенблат допомагає нашій організації, ми дуже вдячні за це, бо сьогодні зібрати першачка до школи досить дорого. А подаровані Фондом портфелі – просто супер, нові, яскраві, ще й у них є все: зошити, олівці, ручки, альбоми та іншу необхідну канцелярію. Діти та батьки були такі щасливі і раді цій підтримці, ця благодійна акція від Фонду родини Розенблат нам дуже допомогла, розвантажила сімейні бюджети від багатьох витрат, дякуємо», - розповіла Сніжана Кісішвілі. 

«Освіта є основним складником у житті кожної людини. Важливо підтримувати дітей, які лише йдуть до школи, створювати належні умови для їх навчання та розвитку. Фонд родини Розенблат регулярно організовує та приєднується до різних освітніх та культурних проектів», - каже засновник Фонду родини Розенблат, Борислав Розенблат.

«Крокуймо в перший клас разом з Фондом родини Розенблат» - акція, започаткована Фондом родини Розенблат з метою підтримки родин, які потрапили у складні життєві обставини.


Тэги: Житомир, дети, фонд родини Розенблат

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: