Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » 2018 » Ноябрь » 6 » 09:23:31

Роман Безсмертний у Житомирі: «Вибори - це голосування за цінності, а не за мило, ковбасу чи тушонку». ФОТО     Реклама  

06.11.2018, 09:23:31 2530 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Роман Безсмертний у Житомирі: «Вибори - це голосування за цінності, а не за мило, ковбасу чи тушонку». ФОТО

Як повідомляв «Журнал Житомира», 4 листопада у Житомирі відбулася зустріч українського політика, державного діяча та дипломата Романа Безсмертного з мешканцями Житомирщини, в рамках дискусії «Велика Україна можлива!». Подібні зустрічі, ініційовані Романом Безсмертним, наразі відбуваються по усій Україні.

Роман Безсмертний у вступному слові розповів про свою ідею створення Великої України, а далі відповідав на питання людей. При цьому він наголосив, хоче почути не лише питання, а й бачення самих людей на ситуацію в країні. Під час відповідей Роман Безсмертний пояснив своє бачення на багато сучасних українських проблем.

Зміна Конституції України

Зараз доречно змінити зміст Конституції України. Нинішня, коли приймалася у 1996 році, то вирішувала проблему «Бути чи не бути українській державі». А зараз постало питання «Якій саме їй бути?». На мою думку, вона має бути побудована на трьох ключових принципах:

  • Єдність у різноманітті. Коли нас ділять, наприклад, на схід і захід, на україномовних та російськомовних, на православних і католиків, і нав’язують нам, що це слабкість – то знайте: те, що ми різні, є не слабкістю, а нашою силою.
  • Свобода у відповідальності. Треба чітко розуміти, що свобода кожного з нас завершується там, де починається свобода іншої людини.
  • Сумління у діях. Усі без виключення повинні виконувати закони України, як звичайні громадяни, так і Президент України. Немає різниці між мешканцем міста, який курить у громадському місті на зупинці, і президентом, який не виконує ЗУ «Про оборону України».

Діюча влада в Україні

Після моєї роботи Віце-прем’єр міністром України з питань адміністративно-територіальної реформи у 2005 році мені пропонували посади при усіх президентах. Чому я відмовився працювати з владою? Тому що я не міг дозволити собі працювати з людьми, яким не потрібна держава і українське суспільство. Ці люди просто заробляють гроші.

Президентські вибори в Україні у 2019 році

Вибори 2019 року я вважаю вирішальним. Це буде вибір між правдою та брехнею. Сьогодні ті, у чиїх руках мільярди та медіаресурс, ставлять людей перед фактом, що вибору немає. Але це не так. Для мене вибори - це голосування за цінності, а не за мило, ковбасу і тушонку. Або буде порядок, або бардак, і він призведе до наступної революції.

Говорячи про можливу співпрацю з Президентом України Петром Порошенко або Юлією Тимошенко, Роман Безсмертний зазначив: «У нас з ними різні цінності. У мене – людина, у Петра Олексійовича – гроші, у Юлії Володимирівни – влада. Країна задихається від брехні та корупції. «Жити по-новому» - це гасло-знущання над всіма, треба жити по-правильному».

Також він коротко відповів на питання слухача з залу про свою команду, джерело фінансування виборчої кампанії та президентські рейтинги.

Про команду: Підбір кадрів у разі перемоги на президентських виборах робитиметься в залежності від того, які першочергові проблеми будуть у країні на той час.

Про фінансування: Мене підтримують невідомі широкому загалу дрібні та середні бізнесмени. Братиму гроші від тих, хто готовий до того, що називатиму їхні прізвища публічно.

Про рейтинги: Українські політики вирішили, що можна спілкуватися з людьми тільки через телевізор. Це велика помилка. Нехай вони сидять в телевізорах, а я буду їздити та спілкуватися з людьми. Політика - це спілкування, а дискусія - це завжди пошук істини. І її не можна знайти, якщо ти ізольований від суспільства. Я не вірю, що навіть найгеніальніша людина, маючи план і не обговорюючи його з людьми, може насильно когось ощасливити.

АТО-ОСС, Донбас та Крим

Я виступаю за контрактну сучасну армію за зразками НАТО, за безпечну реінтеграцію Донбасу. Ми не маємо права відрізати Донбас, забути про людей, які по суті залишилися там вимушеними заручниками.

В разі перемоги на президентських виборах одним з перших кроків буде відповідно до чинного законодавства та реальної ситуації введення режиму воєнного стану на окремих територіях України.

Крим, Донбас, тепер Азов, що буде далі? Люди, які живуть у зоні ОСС, усіма визнані громадянами України. Хто ними займається? Хто оздоровлював дітей? Волонтери! Там багато пенсіонерів. Яка комунікація з ними? З ними треба працювати, повинна бути певна програма завершення збройних дій. Викиньте з голови ідею, що це чужа земля – це є Україна. Ось сталося лихо у Керчі – треба їм допомогти, там наші люди, українці, багато з них не отримували російські паспорти.

Коли закінчиться війна? Ми мусимо вести розмову з Кремлем подібно тій, як президент США Дональд Трамп летить до лідера КНДР Ким Чен Ина, так і нам треба, треба їхати у Кремль і повертати наших юдей. Необхідно спочатку припинити поставки зброї з Росії на Донбас – нехай «гумконвої» постачатимуть країни, які допомагають у питанні вирішення війни, бо це ніколи не зупиниться. Треба чітко розуміти, що вже на другому році війна стала бізнесом з обох боків.

Припиняєте стріляти та звільняєте людей – ми відкриваємо воду по каналу до Криму.

Армія

Армія - це не техніка і не зброя, а солдати і офіцери, і починати треба з них. У Статуті внутрішньої служби Збройних Сил України про них та їх сім’ї немає нічого, вони вторинні. Оборона - це справа держави та суспільства. Треба організувати територіальну оборону, навчати людей, які мають на руках зрою, залучати їх у територіальну оборону.

З початку війни за 5 років в Україні не змогли запустити патронний завод! Це дряхла система!

Ринок землі в Україні

Я наполягаю на якнайшвидшому запровадженні цивілізованого обігу землі (не ринку, а саме обігу, бо треба розуміти, що, крім продажу, ще є дарування, спадок та обмін). Ми маємо велику проблему, адже наші вищі навчальні заклади за 15 років не підготували спеціалістів по ринку землі. Механізм запускається, а фахівців немає!

Агрохолдинги не мають право на життя у такому вигляді, як вони існують. Як тільки у межах села землі належать одному орендарю – селу «капут». Як тільки ми допускаємо монополію – «капут2». Повинна бути конкуренція. Це стосується і тарифів на енергоресурси.










Тэги: кандидат в президенты, Роман Безсмертний, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 2
GuyFawkes
1 Гай Фокс (GuyFawkes)   • 09:40:39, 06.11.2018 [Материал]

Я помню этого еще со времен ющенка, он тогда получил министерское кресло, но ничего путевого так и не сделал, просто красиво тусовался.
pushistik13
2 Пушистик (pushistik13)   • 17:14:47, 06.11.2018 [Материал]

жлоб
люди пришли, а он тушняка пожалел
нам с такими не по пути....
Оголошення на ЖЖ інфо: