Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Новини України » 2019 » Ноябрь » 18 » 09:27:18

Після виступів депутатів від «Самопомочі» голова ОДА пообіцяв перевірити усі АЗС     Реклама  

18.11.2019, 09:34:33 2974 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Після виступів депутатів від «Самопомочі» голова ОДА пообіцяв перевірити усі АЗС

Під час нещодавньої сесії Житомирської обласної ради обговорювали наболіле питання щодо законності будівництва та діяльності АЗС. Зокрема, депутати фракції «Об’єднання «Самопоміч» Олена Галагуза та Євгеній Жабокрицький, продовжуючи дискусію, зауважили щодо газових заправок, які викликають теж чимало запитань та створюють маніпуляційну ситуацію. За словами Жабокрицького, у Житомирі був рейд, під час якого припинили діяльність два десятки нелегальних газових АЗС, але згодом відкрилося до півсотні. Ні про які надходження до бюджету, коли вартість нижча за найбюджетніші легальні АЗС, та умови безпеки тут не може бути мови.

Фракції «Самопоміч» небайдужі громадяни відправили фото із нелегальною пересувною АЗС у мікроавтобусі, яка може працювати у будь-якому місці. Обурення викликає той факт, що перевірити такі АЗС досить складно, адже на папері їх не існує.

«У продовження того, що сказав депутат Жабокрицький, буде оприлюднене розпорядження голови обласної державної адміністрації щодо перевірки всіх автозаправних станцій, які діють на території Житомирської області і великих, маленьких, за участі Національної поліції, Держспоживстандарту, екологів і ОДА. Я маю велику надію, що на наступну сесію ми прозвітуємо про ті “наливайки”, як сказав депутат, які будуть закриті»,пообіцяв голова ОДА Віталій Бунечко.

Прес-служба фракції «Об’єднання «Самопоміч» у Житомирській обласній раді

 


Тэги: Самопоміч, АЗС, нелегальный бизнес

Схожі новини:


Комментариев: 1
MAS-ter
1 Mast (MAS-ter)   • 18:58:24, 18.11.2019 [Материал]

Пошли поборы.
Оголошення на ЖЖ інфо: