Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Мода та стиль

Як обрати бюстгальтер за формою грудей

Автор: Светлана Егорова, 18.12.2021, 23:57:50 Як обрати бюстгальтер за формою грудей

Усі жінки знають правило, яке стверджує, що для вибору нижньої білизни необхідно ретельно провести усі заміри та знати свої параметри. Саме це дозволяє уникнути придбання трусиків чи бюсгальтерів, які будуть замалими чи занадто великими, і там самим спричинять дискомфорт.

Втім, вибір спідньої білизни залежить не лише від розмірів, але й від зовнішніх особливостей вашої фігури. Це стосується в першу чергу бюстгальтерів, обираючи їх, зважайте не лише на об'єм грудей, але і на їхню форму.

Вибір нижньої білизни в залежності від форми грудей: особливості та основні нюанси

Сьогодні бюстгальтери представлені у широкому асортименті. На сайті ви можете обрати як повсякденні, так і моделі для більш особливих випадків. Вони виготовляються як з натуральних, так і з синтетичних матеріалів, бувають з чашечками та без них та поділяються на десятки видів.

Саме це ускладнює вибір: жінкам з-поміж усього асортименту необхідно обрати саме ту модель, яка підкреслить красу грудей та не буде сильно здавлювати їх. Існує кілька правил вибору бра, згідно з формою грудей:

  • Для жінок, які можуть похвалитися великими грудьми, більше підходить бюстгальтер, який забезпечить надійну підтримку. Це має бути модель на кісточках та з широкими бретелями. Це найчастіше класичні моделі, які не перерізають груди зверху, створюючи заломи на шкірі.
  • Для жінок з невеликими грудьми найчастіше радять придбати бра з пуш-апом. Тут не так важлива підтримуюча властивість, а отже можна дозволити собі моделі з напівм'якими чи м’якими чашечками та без кісточок. Головне аби вони коректно фіксували груди.
  • Для широко посаджених грудей підходять моделі, з поролоновими чашечками. Також допоможе створити красиву форму застібка спереду.


А як же визначитися з розміром

Ми говорили про форму грудей, та тепер розгляньмо і правила вибору бра за їхнім розміром. Тим паче буває так, що знати лише свої параметри недостатньо. Існує кілька критеріїв, які важливо з’ясувати перед придбанням спідньої білизни:

  • Передусім переконайтеся в тому, що бюстгальтер підходить за шириною. Застібніть його на найдальші гачки. Подивіться, наскільки пояс буде прилягати до тіла.
  • Під час примірки перевірте, чи немає в бра вільного місця, груди мають повністю заповнювати собою чашечку. Також під час примірки шкіра не має збиратися в складках під пахвами чи на спині.
  • Підніміть руки догори. Якщо пояс зміститься чи сильно задереться вгору, ви помилилися з розміром.


Знаючи всі ці аспекти, ви зможете обрати модель бюстгальтера, яка подарує максимальне відчуття комфорту і зробить форму ваших грудей ще більш привабливою. Пам'ятайте, що спідня білизна має практично не відчуватися на тілі, і при цьому надійно підтримувати груди, підкреслюючи їхню природну красу. Саме такий бра не буде завдавати шкоди здоров’ю та стягувати шкіру.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Мода та стиль" на ЖЖ.info
Мода та стиль | 18.12.2021 | Переглядів: 915 | бюсгалтер, нижнее белье, бюстье, лифчик

Читайте також на цю тему: