Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Мода та стиль

Вітамінотерапія: створюємо настрій за допомогою привабливих образів

Автор: Оксана Загороднюк, 14.07.2024, 09:43:39 Вітамінотерапія: створюємо настрій за допомогою привабливих образів

Дівчата прагнуть виділятися, бути особливими. Дизайнерські речі можуть допомогти та полегшити це завдання. Наприклад, в магазині Oui є актуальні моделі для найрізноманітніших експериментів з луками. Стилісти також наголошують, що за допомогою фірмового вбрання можна вдало підкреслити фігуру, привабливі риси обличчя та стиль модниці. 

AD_4nXcisW6cDvo_-egwNgKVX9une0qDxCBgKTM6QyM96kUIx6c5hixazrie_lfi8MiDT1Pjt9lenl8t_lhDtUuk2OQWXIfP3oVr0NjOcX79S3jKgZ-8_rIekQGgLpBWvt_JhnLwW752MpuN_Ykn00pVfbtNLbyXuxIC-Gvl1slWkYzkOCcZ7sA_ljk?key=AaMbnfEBnvP7EqeefCfiXw

“Механізми” створення вдалих образів на літо

Влітку дівчата більше експериментують з пошуками нових образів. Для цього використовують декілька найпростіших способів:

  • яскрава колірна палітра;
  • натуральні матеріали;
  • довершені аксесуари.


Вигідне співвідношення всіх цих елементів можна знайти на сайті Oui.com.ua/ru/. Популярний бренд пропонує модницям одягатися в спекотну пору в привабливі акцентні сукні, футболки та комплекти з неймовірними принтами. Розкішні жовті, блакитні, рожеві та білі кольори дизайнери ефектно поєднують в сучасних моделях. Такі відтінки можуть створити необхідний настрій, але не перевантажити лук. Особливі брендові речі привабливі, однак добре збалансовані. 

Кольори та малюнки, що прикрашають сучасний одяг на кожен день створюють відчуття легкості, ніжності та відкритості чарівної співбесідниці. Крім того, модні експерти радять доповнювати такий одяг однотонними елементами. Наприклад, на яскравий топ з тропічним квітковим візерунком чи фруктовою феєрією носити з класичною білою сорочкою, але декорованою мінімалістичним малюнком відповідної тематики.

Одяг з легкої натуральної тканини – обов’язкове правило для вдалого літнього лука. 

Лляні сорочки й блузи, шовкові спідниці та сукні зручно носити навіть під час високих температур повітря, адже вони досить тонкі, приємні на дотик, та трохи прохолодні. Одягайте зручний та якісний одяг, який створить базові умови, за яких ви будете мати привабливий вигляд щодня, а тому випромінюватимете сонячний настрій.

AD_4nXcdL3PDqoHy1bcuJ3Ygq3zm9EhcMze3DKrtuAi9JiA5ZFlng7vzMNbR89r9ZnDGACuyPJ37cdlIt8YxDPxi5L9gE1qpRBe-xRrmq8lW-lijeTZDGhG-__UIqq8lrvmIkL2nZ6WAefg5ve5a-IQKVf1K5SFO8OyHAIBuyserWYG1O7ShdmIj7hc?key=AaMbnfEBnvP7EqeefCfiXw

Ваш сучасний «вітамінний» гардероб від ОУІ можна легко комбінувати з улюбленим літнім взуттям та аксесуарами. Топи, майки та шорти з практичними дизайнерськими «фішками» у вигляді додаткових розрізів, кишень чи прихованих застібок – необхідний літній одяг для прогулянок, відпочинку чи подорожей.

Легкі віскозні сукні з соковитими фруктовими принтами мають вільний крій, а тому їх можна носити навіть з легкими босоніжками на низькій підошві, а щоб образ набув вечірніх романтичних рис можна вибрати взуття на підборах, замінити повсякденний місткий рюкзак мініатюрною сумкою. 

 

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Мода та стиль" на ЖЖ.info


Мода та стиль | 14.07.2024 | Переглядів: 216 | стиль, гардероб, одяг, одежда, мода

Читайте також на цю тему: