Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Мода та стиль

Італійський знак якості: преміумбренд взуття Premiata

Автор: Максим Новіков, 09.09.2024, 10:16:52 Італійський знак якості: преміумбренд взуття Premiata

Спеціально для тих любителів моди, які перш за все цінують у ній можливість проявити власну індивідуальність, існує унікальний італійський бренд взуття Premiata. Його дизайнери фокусуються на створенні ненудних пар, які ще й дуже зручно носити хоч щодня. Багато процесів виробництва й досі залишаються ручними, тому якість товарів виробника дуже висока. Особливо порівняно з гігантами, що повністю перейшли на машинне виготовлення.

AD_4nXfz4I0610ocGGXdAyC8HCPPnOORytxEInY964Ye_IEheZFhSE3VqEGSwt0s33iq_kLW_Efxh52984ZUMODQ04qPi0TbHORNHKOydNw3vUXTxxnOoCyc-qzfMCPZOivu_NyqdwUPaYjbRZWV-kDr5YttxpfO?key=OZfU5EM6lsW-spy0MqcCSA

Історія бренду

Відомий нам зараз бренд народився з сімейної справи: 1885 року Наццарено Мацца заснував невелику майстерню з виготовлення взуття у Мілані. З кожним десятиліттям компанія поступово зростала, залишаючись при цьому в керуванні членів родини Мацца. Тільки у другій половині ХХ століття, а саме у 60-х компанія починає виробляти взуття під власним брендом Endless за ініціативою онука засновника бізнесу — Вінченцо Мацца.

Через 20 років виробництво починає ще швидше розвиватися та індустріалізуватися. Під керівництвом Граціано Мацца, сина Вінченцо Мацца, нарешті народжується бренд Premiata (Преміата) — у 90-х роках ХХ століття. До того компанія фокусувалася на виготовленні класичного чоловічого взуття, проте з 1996-го додала до асортименту і спортивні моделі (для повсякденного носіння, а не тренувань).

Новий бренд дав руху компанії свіжий курс, маркетингову стратегію та аудиторію. Від самого заснування компанія орієнтується на збереження родинних цінностей та секретів у виготовленні взуття. Виробник принципово не здешевлює процеси та не економить на матеріалах. Завдяки цьому кожна пара виходить дійсно унікальною та якісною.

AD_4nXfbN02BfidYPHB4opdiert-omPGagYu7xodWSs0E-7rvoluQaj7eHFLy_WfLgYuPJZFvQcikHa_QTxisSD4QfzUMpCGwOTXMuUV07En7Zfg1z-Zl4dR_oqy8_TTYuzQfuWLPXu0MtXZ9VWt6xmUJw5qYmJe?key=OZfU5EM6lsW-spy0MqcCSA

На що звернути увагу в асортименті Premiata

Моделі бренду вигідно виділяються на фоні конкурентів, що підтримують прискорене масове виробництво. Вони продуманіші та витонченіші. Є декілька особливих розробок, які подарували Premiata справжню популярність і згодом стали своєрідною візитівкою:

  • чоловічі туфлі оксфорди без шнурівки — для тих, хто цінує класику, проте хоче додати до неї щось нове;
  • лаковані туфлі з блискучим ефектом — вони настільки ретельно натерті, що набули майже дзеркальної поверхні;
  • ультралегкі білі кросівки у стриманому дизайні — ідеальна базова річ, яка пасуватиме майже до всього, зручна, стильна, зі стриманим принтом по боковій частині підошви.


Хоча дизайни періодично змінюються, у своїй основі вони залишаються тими ж, щоб поціновувачі бренду могли завжди впізнати улюблену пару на полиці мультибрендового магазину.

Автор: Максим Новіков, редактор рубрики "Мода та стиль" на ЖЖ.info


Мода та стиль | 09.09.2024 | Переглядів: 232 | взуття, стиль, обувь, мода

Читайте також на цю тему: