Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Мода та стиль

Як вибрати жіночі туфлі до святкової події та як доглядати за ними?

Автор: Мария Никулина, 13.05.2022, 21:03:58 Як вибрати жіночі туфлі до святкової події та як доглядати за ними?

Зазвичай до якоїсь події хочеться вдягнутися по-особливому, сховавши подалі повсякденні речі. Якщо ретельно підібрати одяг, взуття й аксесуари, можна створити прекрасний цілісний образ. Багато жінок вибирають взуття на високих підборах, тому що воно класичне й поза часом. Можна купити літні туфлі жіночі, які підходять до будь-якого типу фігури й підкреслюють її переваги.

Завдяки взуттю на підборах ніжки будуть виглядати більш довгими й стрункими. Це можливість відчути себе чуттєво й розкуто, що позитивно позначиться на вашому настрої. Головне, вдало вибрати жіночі туфлі літні https://attico.ua/collection/zhinoche-vzuttia/zhinochi-litni-tufli. Вони мають відповідати стилю сукні, та передусім – вашим потребам.

Туфлі жіночі – як купити ідеальну пару до свята?

Зважайте на такі критерії:

  • Варто звернути увагу на матеріал, із якого вони виготовлені. Найкраще вибирати взуття від відомого і шанованого виробника. Так можна бути більш впевненими, що воно виготовлене з безпечних для шкіри матеріалів. Зручний і гарний вибір – туфлі з еко- чи натуральної шкіри та замші.
  • Пам’ятайте, що при покупці важливий колір і стиль взуття. Весільні туфлі повинні бути елегантними й шикарними. Краще забути про вільні капці, які ви взули б на пляж, або спортивне взуття.
  • Спробуйте підібрати модель до кольору сукні. До червоного плаття відмінно підійдуть чорні чи червоні туфлі на підборах. Варто подбати про те, щоб цей предмет гардероба був того ж відтінку, що і наряд. Гаманець та інші аксесуари також повинні відповідати одне одному за кольором. До темно-синього плаття можна підібрати взуття того ж відтінку чи поєднати з чорними босоніжками.


Як почистити взуття після весілля?

Весілля чи інше свято – це випробування для взуття. Якщо туфлі переживуть таку подію, це буде ознака того, що вони довговічні – і ви натрапили на якісні вироби. Та навіть найкраще взуття може трохи пошкодитися чи забруднитися після ночі танців і постійних веселощів. На поверхні взуття можуть виднітися сліди використання у вигляді подряпин і бруду.

  • Для видалення подряпин можна використовувати ластик для олівця. Це дуже ефективно і до того ж дешево.
  • У разі забруднення відмінно підійде вода з милом для рук або засобом для миття посуду.
  • Після інтенсивного використання взуття може мати неприємний запах. Рекомендується винести його на вулицю на кілька годин. Та якщо це не допомогло, можна використовувати спеціальний спрей-освіжувач для взуття, який допоможе позбутися стійких і неприємних запахів.


Де купити жіночі туфлі?

Дата весілля швидко наближається, а ви досі не вибрали для себе ідеальне взуття? Ознайомтеся з сайтом інтернет-магазину «Атіко», де на вас чекає велика й різноманітна пропозиція. Компанія орієнтується передусім на потреби клієнтів і дбає про те, щоб в каталозі було взуття, яке відповідає найвищим стандартам. Ви знайдете моделі від відомих і шанованих виробників, яким довіряють у всьому світі. Колекції готуються відповідно до сучасних тенденцій у моді.

Влітку 2022 року на ніжках жінок ми будемо бачити сандалі й босоніжки. Адже коли температура досягає рекордних рівнів, ми шукаємо взуття, в якому буде трохи прохолодніше. Після того, як ви оголите ноги в нових босоніжках, краще скористатися сонцезахисним кремом, щоб запобігти неприємним опікам. Ми впевнені, що ви знайдете щось для себе в асортименті взуття «Атіко»на всі випадки життя.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Мода та стиль" на ЖЖ.info
Мода та стиль | 13.05.2022 | Переглядів: 1474 | одежда, стиль, туфли, мода, обувь, сумки

Читайте також на цю тему: