Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

Як довго може прослужити паперовий пакет

Автор: Оксана Загороднюк, 03.10.2022, 18:43:27 Як довго може прослужити паперовий пакет - поради від виробника крафт пакетів, екосумок Борса
Розвиток сучасних технологій в останні десятиліття призвів до катастрофічного погіршення становища навколишнього середовища. Саме тому в сегменті пакувальних матеріалів відбуваються кардинальні зміни, в результаті чого більшість виробників та реалізаторів товарів приймають рішення використовувати крафтові пакети, купити оптом які можна у будь-якій кількості.

Як зазначають практично всі користувачі, крафтові пакети вважаються найбільш зручними для зберігання та транспортування продуктів та різних промислових виробів. Сьогодні крафтові пакети купити варто з огляду на те, що вони мають масу суттєвих переваг, якщо порівнювати їх з поліетиленовими аналогами. 

Ключові особливості крафтової продукції

При виготовленні сировини для цього пакувального матеріалу використовується деревина з довгими волокнами або макулатура. Використовуючи передові технології, виробники виготовляють унікальний з точки зору екологічності та практичності папір, який застосовується практично в усіх сферах людського життя. Крафтові пакети є майже обов’язковим атрибутом кожного подарунка, надаючи йому стильності та неперевершеності. В них зручно загортати фастфуд та їжу на виніс з піцерій, кав’ярень, ресторанів тощо. В них фасуються сипучі продукти, чаї, кава та спеції. Такі пакети, прикрашені брендом чи логотипом компанії, є універсальною та недорогою рекламою фірми. Окрім того, окремі варіанти подібних виробів застосовують в б’юті-сфері та медицині для стерилізації та зберігання після цього процесу спеціальних інструментів.

Найбільш помітними перевагами продукції такого плану є:

  • повна безпека для здоров’я користувачів;
  • здатність пропускати потрібну кількість повітря, забезпечуючи певний ступінь вентиляції;
  • можливість утримувати деякий час температурний режим продукту — за наявності особливого ізолюючого шару;
  • універсальність – їх використовують для зберігання продуктів, промислових виробів, фармацевтичних виробів тощо;
  • відносно прийнятна ціна для всіх замовників – особливо, якщо купувати такий товар оптом.


Не менш важливо в подібній ситуації й те, що з такої сировини можна виробляти пакети будь-якої форми та розмірів. Додавання ручок дозволяє зробити з них надзвичайно гарні та оригінальні сумки-шопери.

Який термін служби паперових пакетів?

Зазвичай папір, в якості пакувального матеріалу, сприймається переважно як не дуже тривкий варіант. Іншими словами, саме з ним асоціюється поняття одноразового використання. Проте треба сказати, що саме крафтова сировина забезпечує можливість ходити з такими пакетами до магазину чи на ринок не один раз. Ці вироби вирізняються надзвичайною міцністю на розрив, можуть відносно добре протистояти волозі. А тому при дотриманні певних умов експлуатації вони цілком можуть послужити людині протягом місяця.

Якщо говорити про варіанти, які використовуються для збереження одягу, взуття чи інших промислових товарів, то в цьому випадку термін їхньої служби значно збільшується. Тому, якщо ви вирішили позиціювати себе як прихильника розвитку екологічного напрямку – вам варто відмовитися від використання у побуті поліетилену. Забезпечуючи себе та свою родину паперовою упаковкою, ви робите свій внесок в покращення екології на планеті. Адже ще одним важливим фактором в такій ситуації можна назвати зручну утилізацію відпрацьованого матеріалу, можливість переробляти як вторсировину, а також швидке розкладання в природних умовах, яке зовсім не шкодить навколишньому середовищу.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 03.10.2022 | Переглядів: 562 | упаковка, пакет, Бумага, папір, пакування

Читайте також на цю тему: