Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Дерев’яні ліжка: характеристики та переваги

Автор: Оксана Загороднюк, 24.02.2023, 18:59:57 Дерев’яні ліжка: характеристики та переваги

Дерев’яні ліжка – чудовий варіант, який допоможе відпочити після важкого дня, подарує якісний повноцінний сон. Вони не тільки на 100% виконують своє основне функціональне завдання, але й гармонійно вписуються в будь-який інтер’єр. Дерево стане чудовим доповненням класичних, мінімалістичних, модернових та інших дизайнерських композицій.

купити дерев’яні ліжка

Головні характеристики ліжок із дерева

Українська фабрика LORI виготовляє ліжка з натуральної деревини, яка видобувається в Полтавських лісах. Перевага надається масиву дуба. Оброблений матеріал забезпечує меблям міцний зносостійкий каркас, який витримує різноманітні зовнішні впливи. Дерев’яні ліжка безпечні для повсякденного використання, адже при обробці сировини до неї не додають ніяких токсичних хімічних речовин.

Меблі з дерева підходять для щоденного використання, адже з часом вони не втрачають привабливого зовнішнього вигляду. За дерев’яними елементами просто доглядати, достатньо час від часу протирати корпус вологою ганчіркою чи серветкою та не забувати регулярно змінювати постільну білизну.

Переваги дерев’яних ліжок

Купити дерев’яні ліжка від українського виробника LORI вигідно через декілька причин. Основні з них:

  • довговічність – ліжко з дерева послугує не тільки замовнику, але ще і його дітям;
  • натуральність – при виробництві використовується виключно натуральна сировина, що відповідає стандартам якості;
  • практичність – меблі з дерева не втрачають привабливості та якісних характеристик із часом;
  • естетичність – дерево є перевіреною роками класикою, яку можна гармонійно поєднувати з пластиковими, скляними, кам’яними, керамічними та іншими елементами інтер’єру.


Ліжко з дерева також приваблює простотою експлуатації. На відміну від дивану, немає потреби щоденно розкладати та складати його. Воно завжди готове для використання, займає небагато місця в кімнаті. За необхідності його можна швидко перемістити.

Меблева фабрика LORI пропонує на вибір різні моделі дерев’яних ліжок. При виникненні складнощів з вибором можна звернутися до консультанта в режимі онлайн. На сайті регулярно діють акційні пропозиції, що дозволяє купити оригінальні меблі за вигідною ціною. Залишайте відгуки на замовлення та отримуйте знижку 5% на наступну покупку. Незалежно від моделі та вартості товару, його якість залишається незмінно високою, що є головним принципом діяльності виробника LORI та дозволяє займати передові позиції на ринку.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 24.02.2023 | Переглядів: 741 | мебель, дом, деревянная кровать, уют, кровать

Читайте також на цю тему: