Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Клініка PRO HEALTH — ефективне лікування в комфортних умовах

Автор: Оксана Загороднюк, 25.07.2022, 10:58:56 Клініка PRO HEALTH — ефективне лікування в комфортних умовах

Унікальність діагностично-хірургічного центру PRO HEALTH полягає в тому, що вперше в одному місці зібрали лікарів найвищої категорії за спеціалізаціями отоларингологія, хірургія голови та судин, флебологія. Отримати кваліфіковану консультацію та ефективне лікування можуть пацієнти з хворобами ЛОР-органів, голови та шиї, патологіями судин включно з захворюваннями вен та артерій. PRO HEALTH — це піклування про хворого від першого звертання за допомогою до повного одужання. 

Згуртована команда лікарів ставить за мету не просто врятувати життя пацієнта, а пройти разом з ним шлях від діагностики до 100% одужання. В цьому полягає головна відмінність лікування та реабілітації в клініці від послуг багатьох інших медичних закладів. Впевненість у своїх силах та можливостях надають високий професійний рівень фахівців, сучасна матеріально-технічна база з найновішим медичним обладнанням від провідних світових виробників. Тому пацієнти діагностично-хірургічного центру ніколи не почують, що їм не зможуть допомогти через брак знань та практичного досвіду, або відсутність умов та технічних можливостей. З повним переліком послуг, якими можна скористатись в PRO HEALTH, зручно ознайомитись на офіційному сайті закладу: https://prohealth.clinic/

Чому варто обрати клініку PRO HEALTH

Головні переваги лікування в діагностично-хірургічному центрі:

  • Фахівці найвищого рівня з великим практичним досвідом. Свідченням високої кваліфікації членів команди клініки передусім є численні вдячні відгуки пацієнтів, які повністю одужали завдяки отриманому лікуванню. Сумлінну працю деяких фахівців було відзначено почесним званням «Заслужений лікар України». Також показовим фактом є здобуття провідними лікарями наукових ступенів, що підтверджує їх ґрунтовну теоретичну підготовку та високий професіоналізм. Це гарантує пацієнтам ефективне консервативне та оперативне лікування під пильним наглядом найкращих фахівців. 
  • Індивідуальний підбір лікаря. Кожному пацієнту, що звертається в клініку, залежно від хвороби та ступеня її важкості призначається лікування саме в того фахівця, допомога якого принесе найвищу ефективність.
  • Можливість в одній клініці пройти всі етапи лікування — від діагностики з використанням найсучаснішого обладнання до оперативного втручання та реабілітації. Пацієнти мають змогу лікуватись в умовах хірургічного стаціонару, який працює цілодобово. 
  • Сучасна матеріально-технічна база. Нове діагностичне та лікувальне обладнання було вироблено в провідних країнах медичної галузі, як от у Німеччині, Південній Кореї, США. Наявність повноцінних операційних з облаштованими палатами інтенсивної терапії дозволяє розв’язувати завдання найвищої складності та допомагати повністю одужати пацієнтам з рідкісними та важкими випадками захворювань.
  • Бездоганний сервіс. Лікування в PRO HEALTH дає змогу переконатись, що позбавлятись від хвороби можна не тільки ефективно, але й з комфортом.


Які лікарі приймають в діагностично-хірургічному центрі PRO HEALTH під час війни?

Попри складність роботи в умовах воєнного часу всі лікарі профільної клініки приймають пацієнтів. Адже здоров’я — це головне багатство кожної людини. Захисників Вітчизни, що перебувають у лавах Збройних Сил та Територіальної оборони, а також вимушених переселенців фахівці обстежують та консультують без оплати. Сьогодні лікування в PRO HEALTH — це ще й можливість допомогти нашій армії, оскільки частину зароблених грошей клініка перераховує на її потреби. Пацієнтів чекають фахівці з судинної, щелепно-лицьової та пластичної хірургії, флебології, отоларингології, стоматології. Можна звернутися за допомогою до невролога, ревматолога, ортопеда-травматолога.

 

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 25.07.2022 | Переглядів: 702 | медицина, Клиника, лечение, Здоровье

Читайте також на цю тему: