Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Продукти та напої

Якою має бути упаковка для риби

Автор: Олег Ковальский, 06.07.2022, 10:15:20 Якою має бути упаковка для риби

Шукаєте місткості для зберігання риби? Зверніть увагу на пластикову тару. Вона відмінно підходить для складування, презентації й транспортування харчових продуктів. Пластикова упаковка для риби, на відміну від місткостей з дерева чи паперу, не пропускає воду. Вона дуже надійна і має низьку собівартість.

Термін зберігання та рівень безпечності риби залежить безпосередньо від способу її пакування. Інтернет-магазин Леонікс пропонує замовляти для даних цілей пластикові контейнери. Вони виготовлені з використанням надсучасних технологій та за високими стандартами. Не дарма товари здобули прихильність споживачів, а компанія – чисельні нагороди.

Переваги пластикової упаковки

Місткості для риби ідеально підходять для транспортування, зберігання та продажу подібної продукції. До їх основних переваг належать:

  • екологічність матеріалів;
  • висока герметичність певних моделей;
  • міцність та надійність;
  • зручне складування;
  • естетичний зовнішній вигляд;
  • пластичність;
  • стійкість до впливу зовнішніх факторів.


Пластикові лотки та контейнери можна побачити в будь-якому супермаркеті. Вони стали настільки звичними, що споживачі їх навіть не помічають. Така тара відмінно зберігає харчові продукти та не деформується під час переміщення.

Упаковка із пластику: з чого її виготовляють

Місткості для риби можуть бути зроблені з різних матеріалів:

  • ПЕТ – поліетилену терафлат. Банки, пляшки, плівка. Вони дуже поширені й відмінно підходять для перероблення. Не рекомендується використовувати їх для тривалого зберігання.
  • РР – поліпропілен. Легкий та якісний матеріал, з котрого виготовляють надійні місткості та дуже тонкі плівки.
  • HDPE та LDPE. Поліетилен високої та низької щільності застосовується для тривалого зберігання продуктів. Це – контейнери, кришки, банки. Вони можуть бути стерильними та прозорими. Ідеальний варіант для харчової промисловості й медицини.


Звісно, це далеко не всі з можливих матеріалів, які активно використовують для створення пластикової упаковки. Додавши до маси ту чи іншу суміш, можна покращити фізико-хімічні характеристики виробу. Він стане більш твердим чи, наприклад, стерильним, набуде стійкості до низьких або ж високих температур.

Вам потрібні універсальні місткості ? Замовляйте пластикову упаковку, яка, в залежності від складу, може знадобитися для зберігання різних продуктів, не лише для риби. Чимала кількість контейнерів підходить для повторної перероблювання. Вони дуже легкі, тож у результаті знижається не лише вага готової продукції, а й витрати на транспортування та складування.

Пластикову упаковку вважають найбільш зносостійкою. Вона не боїться впливу агресивного середовища, тому гідно витримає контакт з водою і збереже свої властивості після впливу хімічних реагентів. Варто зазначити, що деякі контейнери надійно захищені від ультрафіолетового випромінювання.

На місткостях зазвичай зазначено чи можуть вони бути використані для розігрівання їжі в мікрохвильовій печі. Вони дуже практичні. Кожен може підібрати пластикову упаковку для риби, яка не розіб’ється, не зімнеться та не розтріскається. Вона захистить вміст від сторонніх запахів і не дозволить ароматам продукту поширитися у приміщенні.

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Продукти та напої" на ЖЖ.info
Продукти та напої | 06.07.2022 | Переглядів: 859 | товары, упаковка, Тара, продукты

Читайте також на цю тему: