Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Продукти та напої

Вітрина для риби - найкорисніше обладнання

Автор: Мария Никулина, 19.01.2024, 19:22:49 Вітрина для риби - найкорисніше обладнання

Холодильне обладнання є надзвичайно важливим в усіх сучасних магазинах. Це особливо актуально під час продажу таких продуктів, що здатні швидко псуватися. Наприклад, риба. Для неї необхідно створювати спеціальні холодильні вітрини, які будуть підтримувати її свіжість і смак. Потрібно більш детально розібратися с суттю вітрини для риби і знати як правильно його вибрати.

Отже, холодильна вітрина для риби - є обов’язковим компонентом в торгівлі.

Що це?

Вітрина для риби - це спеціальна шафа, яка застосовується для зберігання рибних продуктів. Окрім риби туди можна ще покласти креветки, мідії, рапани та інші морепродукти. Головним завданням кожної холодильної вітрини є те, щоб вона забезпечувала максимально якісне зберігання всієї продукції. Камера запобігає псуванню риби. Зазвичай, вітрина оснащена декількома відділами в середині й скляними заслінками.

Це потрібно для того, щоб не забирати у покупців можливість детально ознайомитися з усім асортиментом. Для того, щоб риба перебувала в контейнері тимчасово, застосовують температурний діапазон від -8 до -15 градусів.

На ринку зараз можна знайти основну класифікацію моделей:

  • початковий рівень;
  • середній;
  • бізнес-клас. 


Екземпляри початкового рівня мають зовсім невелику площу викладки і оснащуються прямим склом. Вони ідеально підходять для невеликих магазинів з не дуже широким асортиментом товарів. Середні і бізнес відомі дійсно великою площиною викладки і округлим якісним склом. Викладка у всіх варіантах виконується з нержавіючої сталі. Цей матеріал є достатньо стійким для пошкоджень. Він не піддається корозії. Кружка камера оснащена спеціальним режимом автоматичного розмноження. Це значно полегшує процес очищення. 

Як вибрати? 

Для початку слід визначитися з приблизною бажаною довжиною. Для маленьких магазинів ідеальним варіантом стане вітрина довжиною близенько 1,5 м. Якщо вам потрібне обладнання в супермаркет, то краще вибирати більші моделі. Також важливою залишається площа викладки. Чим вона більша - тим краще. Адже це означає, що ми зможемо розмістити ще більше продукції для демонстрації. Тип скла також відіграє свою роль. Воно буває гнуте або прямо. Перший варіант є найбільш популярним серед власників магазинів.

Оскільки воно виглядає привабливо і забезпечує кращий огляд товару. Зверніть увагу на наявність автоматичної системи розморожування. Це буде більш зручно, ніж звичайна система. В контексті зберігання риби система охолодження є ключовим моментом. Адже потрібно забезпечити неможливість обвітрювання продукції. Для цього слід робити вибір на користь статичного охолодження, оскільки воно не утворює циркуляцію повітря всередині.

Також наявність охолоджувальної боксу в комплекті вітрини буде очевидною перевагою. На ніч потрібно кудись прибирати весь асортимент, а спеціальний контейнер буде ідеальним рішенням проблеми. Але середньотемпературна вітрина залишається оптимальним варіантом для торгівлі.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Продукти та напої" на ЖЖ.info
Продукти та напої | 19.01.2024 | Переглядів: 324 | Вітрина для риби, Магазин, холодильник, морозильник, витрина

Читайте також на цю тему: