Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Автомобілі

Які думки про Hyundai Elantra

Автор: Артем Кондратюк, 05.07.2022, 11:08:13 Які думки про Hyundai Elantra

Hyundai Elantra  користується великою популярністю серед покупців. Hyundai Elantra в останній версії поділяє стилістичну мову з новим Tucson. Однак важливішим є те, що ховається під добре спроектованим кузовом.

Дизайн Hyundai Elantra

62c3ea7c663be.jpg

Ця модель автомобіля досить містка. Це стосується не тільки його салону, але і багажника. Багатші версії цієї моделі мають дуже хорошу комплектацію. Вони пропонують нам набагато кращий комфорт водіння, наприклад, завдяки таким зручностям, як вентильовані сидіння, підігрів сидінь або хороші мультимедіа. Марно шукати в Elantra серйозні недоліки, оскільки вони не стосуються цієї моделі.

Характеристики Hyundai Elantra

62c3eac366656.jpg

Автомобіль Elantra виробництва Hyundai був створений в 1990 році і його виробництво триває досі. За 31 рік було створено 7 поколінь цієї моделі. Hyundai Elantra відноситься до компактного класу легкових автомобілів. Двигуни, якими оснащуються ці автомобілі, мають потужність від 108 до 175 кінських сил. Вони мають об'єм від 1591 до 1991 см3, завдяки чому Hyundai Elantra може розігнатися від 190 до 202 км / год. Виробник оснастив цю модель Hyundai переднім приводом, який працює на дизелі або бензині. Середня витрата палива Hyundai коливається від 6,4 до 8,2 л на 100 км - це залежить від версії двигуна, яку ми виберемо. Багажник цієї моделі має максимальний об'єм 458 л.

Hyundai Elantra - розміри автомобіля

Остання Hyundai Elantra виглядає зовсім інакше, ніж попередні покоління автомобілей. Вона довша (4 650 мм), ширший (1 825 мм), але водночас трохи легший за своїх попередників (1160-1340 кг), але має авангардний вигляд. Нова Elantra виглядає феноменально, а дизайн можна описати двома словами: спортивна елегантність.

Hyundai Elantra 2021 - під капотом двигун 1.6 MPI та 2.0 MPI

Перевірена конструкція без наддуву забезпечує 123 к.с. і 153 Нм крутного моменту. Потужність передається на передню вісь через шестиступінчасту механічну та автоматичну коробку передач. 

Потужність цього автомобіля навряд чи підведе вас, але багатьох людей вона цілком влаштує. Варто нагадати, що цей двигун у своєму попереднику показав дуже низьку витрату палива. Тож можна сміливо сказати, що нове покоління в цьому плані не буде гіршим.

Hyundai Elantra має «доросле» шасі

Сильною стороною нової Elantra є ходова частина. Кермо не різке, а досить плавне. Але в той же час він досить точний і чіткий, що в поєднанні з дійсно добре налаштованою підвіскою дає відчуття впевненої і «твердої» керованості.

Потужність гідропідсилювача керма ідеально відповідає характеру автомобіля. Аналогічно і з роботою підвіски - комфорт на дуже хорошому рівні і стійкість в поворотах від цього не страждає. Звичайно, Elantra не така компактна, як моделі N або N Line, але вона зберігає велику стабільність під час різких змін напрямку.

Все це робить Elantra дуже приємною в управлінні. Також є сучасна інформаційно-розважальна система, хороша аудіосистема і безступінчастий «автомат», який ефективно згладжує пробки. 

Новий Hyundai поставляється з 5-річною гарантією без обмеження пробігу та пакетом допомоги.

Купити Hyundai Elantra 2022 року можна в офіційного дилера Hyundai “Арія Моторс” . Базова комплектація Active коштує від 621 700 грн, максимальна комплектація Premium – від 902 700 грн. (станом на 13.05. 2022)

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Автомобілі" на ЖЖ.info
Автомобілі | 05.07.2022 | Переглядів: 778 | Машины, авто, Автомобиль

Читайте також на цю тему: