Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Автомобілі

Як зекономити на покупці машини?

Автор: Сергей Ковальчук, 20.10.2022, 12:24:39 Як зекономити на покупці машини?

Авто з США – це можливість зекономити до 40-50% на придбанні своєї ідеальної ластівки. І це при тому, що ви будете впевнені у її технічному стані і не витрачатимете додаткові кошти на постійні ремонти та заміну деталей. Розповідаємо, чому доставка авто з США – це вигідно, і як можна зекономити.

Скільки коштує машина на аукціоні в Північній Америці?

Одразу зробимо поправку, що мова йде про досить нові автомобілі, їх пробіг може бути мінімальним – в окремих випадках навіть до 1000 кілометрів. А все тому, що машини купують не в автосалонах чи у приватних продавців, а на аукціонах, таких як Copart або IAAI. На них потрапляють машини, конфіскованих переважно із корпоративних автопарків через борги. Рідше трапляються нові машини, від яких власник вирішив відмовитись, аби придбати іншу модель. Загалом, це нові, якісні автівки в ідеальному технічному стані. 

Таким чином, ми розглядаємо машини середнього класу, такі як Фольксваген Джетта, Форд Фокус чи Хюндай Електра в чудовому стані. І на них знижки можуть досягати 40-50%, а в окремих випадках – навіть 75%. Якщо говорити мовою цифр, то Хюндай Елентра 2017 року під ключ (тобто вже с доставкою та оформленням) обійдеться в 7,5 тисяч доларів. Аналогічна модель, придбана в Україні або ЄС, - 11,5 тисяч доларів. Але вже без гарантій якості та чистої історії. 

Основні можливості зекономити

Ключовий фактор економії – це загалом нижчі ціни, аніж в Україні. Але існує багато умов, які впливають на вартість. В першу чергу, це аукціон, в багато чого залежить від вашої можливості грати на ньому, розробляти стратегію та вигравати лоти із мінімальними витратами. Звісно, купити авто з Канади на аукціоні можна дуже дешево – але якщо ви занадто азартні і станете піднімати ставки, просто заради того щоб виграти, то можете купити задорого. Тож продумайте свою стратегію покупок на торгах.

Не забувайте, що будуть додаткові витрати. Зокрема, на транспортування та оформлення. Останні ви можете розрахувати просто зараз через калькулятор розмитнення авто.  

Оптимальний варіант зекономити час, гроші та нерви – звернутись до професіоналів, в компанію Car Hunter. Її команда знає, як вигравати цікаві лоти за найменшою ціною – для цього розробляються спеціальні стратегії, розроблені на основі власного досвіду. Як показує практики, звернення до спеціалістів дозволяє придбати машину дешевше навіть з урахуванням комісійних консультантам. При цьому все, що від вас вимагається, - назвати марку і модель машину, яку ви хочете отримати, та бажаний бюджет. 

Автор: Сергей Ковальчук, редактор рубрики "Автомобілі" на ЖЖ.info
Автомобілі | 20.10.2022 | Переглядів: 433 | авто, покупка автомобиля, США

Читайте також на цю тему: