Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Автомобілі

Чи можна сьогодні заощадити на витратних матеріалах для авто?

Автор: Мария Никулина, 06.03.2023, 11:09:19 Чи можна сьогодні заощадити на витратних матеріалах для авто?

Володіння автомобілем може бути дорогим бізнесом. І, на жаль, згодом вартість автомобіля не буде меншою. Окрім витрат, безпосередньо пов’язаних із придбанням нового чи вживаного транспортного засобу, слід враховувати пов’язані з ним експлуатаційні витрати.

Як заощадити на страховці, паливі та обслуговуванні

VcU8482jpprh6CtqbWWYzBElocRAA9Gwnj7qYgRm3MSHiox_M_m4jb_42wuyOvj-6woM4575kR-sDKiClT27E2-uiRb7O-3o8euPRFhn_1CH_eA_N1iT4eS17ns2KoQRY7UwXYyxJWpdj0emuqncAFk

Звичайно, найочевиднішими витратами для автовласників є витрати на пальне. Проте, окрім пального, страховки, транспортного податку згідно чинного законодавства також потрібно сплачувати. У тому числі слід враховувати вартість обслуговування автомобіля. Особливо, якщо на ваш автомобіль минув заводський або дилерський гарантійний термін. У цьому випадку вам також доведеться нести витрати на запчастини та ремонт.

Як бачите, обслуговування навіть дешевих автомобілів вимагає грошей. Звичайно, кожен з нас у важку хвилину економить по-своєму. Хтось став рідше мити машину, хтось прибрав її з платної стоянки і тепер вважав за краще паркувати на безплатний стоянці біля будинку. Хтось заощадив на техобслуговуванні, збільшивши міжсервісні інтервали. Деякі почали купувати китайські аналоги замість хороших і якісних запчастин.

Сьогодні для більшості автолюбителів витрати на обслуговування автомобіля за цими статтями є основними, тому бажано економити на страховці, паливі та обслуговуванні.

На жаль, витрати на обслуговування автомобіля неминучі. Тож найкращий спосіб заощадити якомога більше грошей — взагалі не мати автомобіля. Однак у сучасному світі життя без автомобіля неможливо уявити, тому власники автомобілів повинні враховувати щоденні витрати, пов’язані з володінням автомобілем. Особливу частину кишенькових витрат складають планові технічні роботи та вимушений ремонт у разі поломки автомобіля.

Наприклад, вам потрібно купити підшипник шківа компресора кондиціонера 250129, тож, купуючи якісні аналоги замість оригінальних витратних матеріалів і запчастин, можна значно заощадити. На щастя, сучасний ринок автозапчастин пропонує широкий вибір не оригінальних автозапчастин, багато з яких за якістю практично не поступаються оригінальним. Однак у цьому випадку ви ризикуєте натрапити на підроблені запчастини. Тому купувати аналоги варто тільки у перевірених постачальників.

Проте оригінальні запчастини не завжди цінні як золото. Багато дилерів в останні роки почали залучати клієнтів різними акціями та знижками.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Автомобілі" на ЖЖ.info
Автомобілі | 06.03.2023 | Переглядів: 516 | авто, Автосалон, автозапчасти, СТО

Читайте також на цю тему: